Hovudside

Hvordan å manøvrere en forlengelse stige

by Walther

Skjøte stiger er viktig for de fleste huseiere. Enhver type arbeid som er gjort på siden av et hjem vil kreve en stige som er høy nok til trygt nå arbeidsområdet. Lære å håndtere en forlengelse stige er en ferdighet. På grunn av sin lengde, og fordi de har en mobil sentrum, kan disse stiger være i fare for å kontakte elektriske ledninger, greiner, takrenner og andre hindringer.

Bruksanvisning


•  Praksis løfte forlengelse stige nær sitt tyngdepunkt for å sikre at du er i stand til å bære stigen trygt. Bruk to personer om stigen er ekstra lang.

•  Legg stigen flatt på bakken og drive mekanismen som frigjør slitebanen og gjør at stigen for å utvide. Betjene spaken et par ganger før du er sikker på at du forstår hvordan du låse spaken på plass, slik at stigen vil bo på den lengden du velger. Inspisere stigen for å kontrollere at den er i god stand.

•  Walk ruten du må ta for å bære stigen til stedet der det vil bli utvidet og brukt. Oppmerksom på eventuelle greiner, overhead ledninger, takrenner, vinduer, overheng eller andre hindringer langs denne veien. Husk at du kanskje må prop porter åpne, og at du vil trenge ekstra avstand for å flytte den lange stigen rundt hjørner. Kontroller at du har klaring.

•  Åpne porter og tømme banen for hindringer. Bære stigen til arbeidssted og setter den ned. Sjekk området igjen for farer. Sjekk også bakken for å sørge for at du har en stabil plassering for stigebena å sitte. Beina har føtter som roterer å posisjonere flatt mot bakken, men disse føtter er bare så god som på overflaten de er plassert på. Alltid satt stigen slik at trådene er nivå og føttene er på stabil grunn.

•  Plasser stigen slik at føttene er opp mot veggen. Løft toppen av stigen ved å bøye beina og skyve stigen mot veggen som du løfter. Gå fremover holder på hver slitebane som stigen går vertikalt. Når du beveger deg forbi halvveis punktet, vil kraften av stigen vekt bevege seg mot deg. Hold trykket stødig og godt grep.

•  Hvil stigen mot veggen og, holder det med trykk fremover, løfte føttene og flytte stigen tilbake mot deg. Sørge for at stigen vil ikke hvile på et vindu eller en annen hindring som den beveger seg nedover veggen.

•  Vipp stige tilbake til vertikal og bruke tau til å forlenge stigen til riktig høyde. Tillat stigen hviler på veggen.

•  Flytt stigebena til syttifem grader. Eksempel: Hvis stigen er utvidet tjuefire føtter, stigen føtter trenger å være en fjerdedel av at avstanden fra veggen eller, seks meter fra veggen. Begge stige føtter må være sikker og flatt på et stabilt underlag. Begge stige armene må hvile flatt på veggen. Alltid stå i trygg ståhøyde del av stigen.

Tips og advarsler


  • Slitasje riktig fottøy. Følg tre kontaktpunkter og ikke bevege kroppen til siden av stigen.
  • Forlat aldri lengre stiger uten tilsyn.