Hovudside

Konkret countertop slipeverktøy

by Walther

Konkret countertop slipeverktøy

Konkrete countertops er en billig måte å legge gjennomførbar plass til et kjøkken, et bad eller et arbeidsområde. De er tilgjengelige i en rekke kant detaljer, backsplashes, innstikk / inlays og trivets / drainboards. Polering en konkret countertop bringer ut sin glans og fremhever dens skjønnhet, noe som resulterer i en raffinert utseende. Det finnes flere vanlige verktøy til polske betongplater.

Harpiks Bond Tools


Betong benkeplate polering utføres med en serie av harpiks obligasjons verktøy eller pads. Polering pads laget av høy kvalitet diamanter brukes vanligvis til polsk benkeplater. Putene er tilgjengelig i 50, 100, 200, 400, 800, 1500 og 3000 havregrøt. Polering begynner med den minste grus pad og stiger sakte i fart og grus til den største for en komplett finish. Harpiks obligasjons pads kommer i 3-tommers, 4-tommers og 5-tommers diameter.

Betong Poler


Variabel hastighet poleringsmaskiner er effektive når en profesjonell finish til en benkeplate er nødvendig. De slipe det øverste lag av benken, som resulterer i et glatt, jevnt utseende. Håndholdt polerings fjerne alle overflatebelegg, uretaner, fugemasse og maling fra benken. Poleringsmaskiner er tilgjengelig i ulike krefter, spenninger og farts spesifikasjoner. De er utstyrt med en eller flere polering pads og få til en glossy finish til alle våte eller gråte betong benkeplate. Putene brukes typisk måle 5 inches, 7 inches og 9 inches i diameter. De fleste konkrete benkeplate polerings komme med et vakuum vedlegg som bidrar til å fjerne alt støv under polering.

Kjemiske Herdere og Sel


Polering av betongplater er fulgt med anvendelse av kjemiske herdemidler. Herdere er vanligvis lagt til etter den første runden av polsk. De herde betongoverflaten, og gir ekstra tetthet og øker sin motstand mot vann. En mykere og blankere overflate resultater når dette herdet benkeplate overflaten er polert i andre omgang.

Betong selfangere utfylle utseendet av betongplater. De beste selfangere er de som er ikke-porøs, flekkbestandig og bestandig overfor sure stoffer, slik som eddik og sitronsaft. De utstyre benkeplate med et beskyttende belegg og sikre mot varme, gulning og riper. Selfangere gir langtidsbeskyttelse, noe som eliminerer behovet for regelmessig vedlikehold. Selfangere inkluderer trengende selfangere, densifiers, myggmidler og aktuelle tetningsmidler. Aktuelt tetningsmidler utgjør flertallet av tetningsmidler og inkluderer voks, akryl (løsemiddel og vannbasert), epoksy (løsemiddelbaserte, vannbaserte og faste) og uretaner.