Hovudside

Hvordan å opprettholde Kjøkken Benkeplater

by Walther

Omsorg og vedlikehold av kjøkkenbenken vil holde dem ser bra og gi ytterligere års bruk. Materialet på dine tellere vil diktere hvilke produkter bør brukes til å ta vare på dem.

Bruksanvisning


•  Bruk trivets for varme gryter. Ikke plasser varm gryte eller skillet direkte på disken. Det eneste unntaket er granitt, men for å være sikker, kan du bruke trivets eller en annen type potten hvile for varme elementer.

•  Bruk skjærebrett for chopping og dicing. De fleste benkeflater vil ripe, og kutte kjøtt direkte på overflaten vil føre bakterier å sive inn disken, spesielt i naturstein. Den eneste disken som er trygg for å kutte direkte på er slakter blokk, som er egentlig en tre skjærebrett.

•  Plasser brikker under stearinlys. På laminat tellere, bruke coasters med føttene på bunnen når du bruker stearinlys. Laminatet holdt tre med et lim, og for mye varme kan bryte denne bindingen.

•  For å holde noe mat buildup eller stående vann utenfor overflaten, tørke ned tellere daglig. For naturstein tellere, som granitt, marmor og kleberstein, et varmt såpevann med en mild flytende såpe er alt som trengs for å holde dem vakre. Dette fungerer også på menneskeskapte solid underlag som Corian og på rustfritt stål, betong og laminat tellere. Bruke et vindu renere på laminat tellere for å holde dem skinnende og stripefrie.

•  Tett telleren frem en til to ganger i året. Ifølge produsentens retning, vil granitt og andre naturstein benkeplater må lukkes for å hindre opphoping av produktet i porene. Naturstein har porer slik at det kan puste. Tetningsmasse vil skape en liten barriere for å holde steinen som ny.