Hovudside

Hvordan bygge et utendørs boblebad Frame

by Walther

Hvordan bygge et utendørs boblebad Frame

Boblebad og andre badestamper er gode måter å sparke tilbake og slappe av etter en hard dag, men før du kan installere det hot tub du må installere en ramme. Noen badestamper komme med rammer, men det kan være lurt å bygge din egen. Rammen er den trekasse som huser Jacuzzis molding og må appropriatetly passe dimensjonene på din badestamp. Du må ha noen grunnleggende snekring ferdigheter før du bestemmer deg for å prøve deg på å bygge din egen ramme, og det kan også være nyttig å ha en partner eller to for å hjelpe deg.

Bruksanvisning


•  Mål ytterkanten av Jacuzzi bolle. De fleste bør være kvadratisk. Spore omrisset av Jacuzzi omkrets til området der du vil plassere din badestamp med kritt. Dette vil gi et referansepunkt.

•  Plasser 2x4 planker over krittstrek og kutte disse så innsiden av planke kanter linje opp perfekt med linjen. Det vil kreve fire planker og de alle vil være den samme størrelsen hvis boblebadet er et perfekt kvadrat. Spikre sammen plankene der de møtes for å lage en tre kvadrat.

•  Skjær flere 2x4 planker inn i stendere som er tilnærmet høyden av boble fra bunnen av bollen til toppen minus fire inches til å romme for bredden av de to 2x4s som tjener som base og toppen av rammen, respektivt. Hamre disse studs i vertikalt hver 16 inches langs tre kvadrat. På dette punktet, bør du ha en firkantet base foret med vertikale stendere.

•  Lay planker over den vertikale stendere for å skape toppen av rammen og hamre dem inn. Du skal nå ha en komplett firkantet ramme med en base, studs og en topp. Test rammen ved å sette din Jacuzzi bolle i den. Det skal hvile på riktig måte innenfor rammen og kanten på karet bør støttes komfortabelt ved toppen av rammen.

•  Coat rammen med polyuretan tre fugemasse og la det sitte i noen timer. Tetningsmasse vil hindre mugg og råte oppstår.

•  Ha en rørlegger installere boblebad rørleggerarbeid og teste den. Legge trepanel over rammen når avløp er blitt grundig installert og testet. Plasser panel på hver side av rammen og skru den inn i stenderne. Du må kanskje lage hull for våtromsinnredning eller sette ett panel på en hengsel slik at den kan åpnes når du må ha tilgang til Jacuzzi sin bolle eller intern våtromsinnredning.

Tips og advarsler


  • Fremgangsmåten er hovedsakelig den samme med odde-formet eller sirkulært boblebad. Du trenger bare å opprette en krittstrek for å matche omkretsen av badestamp sin bolle og legge 2x4 planker som sådan at de vil skape en passende ramme. Du må bruke en åttekantet layout i stedet for et firkantet layout for sirkulære badestamper.
  • Legg inn en OSB ark over rammen hvis badestamp er ikke helt kvadratisk og kuttet ut formen på jacuzzi. Hammer eller skru arket inn i toppen av rammen for en sikker passform og strøk den med polyuretan.
  • Sørg for at gulvet der du plasserer boblebadet er sterk nok til å støtte karet. Badestamper kan veie opp på 1000 pounds når de er fylt med vann.