Hovudside

Hvordan måle Presenninger

by Walther

Hvordan måle Presenninger

Måle en presenning er et viktig skritt for å sikre at du får riktig størrelse for ditt formål. Måle en presenning for et flatt område er enkelt, selv om viktig, siden presenninger er ofte utformet for å holde noe vanntett. Selv på et flatt område, hvis presenning er ikke riktig størrelse, elementet under vil være ubeskyttet. Når en presenning blir brukt til å dekke en lastebil eller annet tredimensjonal overflate, målingene er mer kompleks, men med noen få trinn kan du måle dimensjonene riktig.

Bruksanvisning


•  Mål lengden og bredden på presenning som du trenger. Dette vil innebære å kjøre et målebånd langs elementet du dekker. For en åpen-toppet lastebil, måle lengden som lengden av lastebilen, og bredde som bredden på baksiden av lastebilen. Skriv disse målingene ned. Tegn en grunnleggende diagram av lastebilen, eller et annet element, og merke dimensjonene på papiret.

•  Mål noen overheng må du kanskje over toppen av lastebilen. Hvis du dekker et flatt underlag, vil du ikke trenger dette, selv for en lastebil hvor mye overheng vil være avhengig av størrelsen på festene du har. Overhenget bør være høyden av lastebilen minus lengden av festemidler man har.

•  Mål eventuelle uregelmessige figurer du trenger. For en lastebil vil dette inkludere noen buede seksjoner. For andre elementer, måle en uregelmessig form ved å måle disposisjon, og legge dette til diagrammet. Du kan nå bruke denne når du arbeider ut hvor mye presenning du trenger å kjøpe.

•  Bruk en passende sett av enheter. Hvis du måler en presenning som må være 20 fot med 15 fot, ikke bruk meter som enhet; Likeledes vil inches mest sannsynlig være for liten. Vær nøyaktig inn dine mål, men bruker den mest fornuftige sett av enheter for formålet.