Hovudside

Slik installerer en utendørs Sump Vel for drenering og vanning

by Walther

Slik installerer en utendørs Sump Vel for drenering og vanning

Husene i lavtliggende områder er underlagt kjeller flom. Når huset er på en skive og det er ingen kjeller, ender flom opp i gården. Du kan bli kvitt dette overflødig vann ved å installere en sump pumpe, og deretter distribuere vann til andre områder. Faktisk er det mulig å bruke dette vannet til vanning ved å omdirigere det til hagen din. For å installere et system som dette, vil du trenger å omdirigere overflødig vann til et lagringsanlegg, og deretter installere verktøyet pumper for å fordele vannet når den tid kommer at du trenger det. Et oppsett som dette er nyttig når det er regn og tørre perioder.

Bruksanvisning


•  Bestem hvor du vil installere sump pumpe og godt. Ideen er å installere enheten der den mest vann samler. Hvis installasjonsstedet er betong, må du bryte betongen i stykker ved hjelp av jackhammer. Grave et hull dypt nok til å håndtere sump brønnen og pumpe. Grave ytterligere 2 inches dypere enn den faktiske dybden fordi du kommer til å legge grus til hullet. Når man installerer brønnen, er det en god idé å ha den litt høyere enn toppen av hullet for å tillate et lag av betong.

•  Bor en serie meget små hull i bunnen av sumpen også ved hjelp av et bor og en liten borkrone. Avgjøre hvilke av hullene du vil kutte ut for avløpsrøret tilkobling. Brønnen har hull ferdig trykket på seg, og den du kuttet ut, vil variere avhengig av den faktiske dybde samt ruten dreneringsrøret vil ta. Bore en forrett hull med drill og en borekrone, så kutt resten ut med en stikksag. Still renne godt inn i hullet. Fyll hullet rundt avløpet godt å bruke grus.

•  Grav en grøft fra sluket godt til stedet der du vil pumpe overflødig vann. Grøften skal avta noe fra sluket godt å bistå i drenering av vann fra brønnen til distribusjon eller lagring område. Slip de ytre kanter av PVC-rør og de indre kanter av de PVC-fittings akkurat nok til å gjøre dem ru. Belegge kantene av PVC-rør og den indre omkrets av de PVC-fittings med PVC-primer. La primeren tørke i ett minutt. Frakk beslag og rør med PVC lim som du bruker dem, og passe bitene sammen følgende rute for avløp linje.

•  Installer sump pumpe av ditt valg. Du må sørge for at ledningen er lang nok til å nå et strømuttak. Installere kanal for å beskytte ledningene på utsiden. Du kan bruke to-tommers PVC-rør til dette formålet, og du kan begrave den slik at den ikke blir liggende på toppen av bakken. Installere risten over sluket godt. Bland betongen i henhold til produsentens instruksjoner for den typen du kjøper, og hell det rundt den ytre omkretsen av sluket godt installasjon.

•  Grav hullet for oppbevaringsboksen hvor du vil pumpe vannet. Dybden av hullet, vil avhenge av størrelsen av trommelen. Hullet må være dyp nok til å holde lagringsbeholderen, sammen med ca 4 inches av grus under den og bred nok til å plassere grus rundt trommelen. Dette vil hindre vannet fra å bygge opp rundt trommelen og forverret den. Plassere fire inches av grus i hullet og deretter installere oppbevaringsbeholderen. Koble nedløp til lagringsbeholderen fra sumpen brønnen. Plasser grus over grøft og fylle ut de resterende med skitt for å dekke grus.

•  Installer en hjelpepumpe i området der du plasserer lagring trommelen. Koble pumpen til lagrings trommelen. Pumpen vil trekke vann fra lagringsbeholderen til vanning linjer og distribuere den i henhold til dine behov. Fordelingen linje i den andre enden av hjelpepumpen bør være fleksibel, slik som en hageslange, slik at du lett kan lede vannet der du trenger det. Fyll i området over lagring trommelen med grus og deretter dekke den resterende plassen ved hjelp av skitt igjen fra å grave hullene.

Tips og advarsler


  • Du må sjekke byggeforskriftene regler for ditt område for å gjøre installasjonen følger retningslinjene som er fastsatt av din jurisdiksjon.