Hovudside

Hvordan erstatte harddisken på en håndverker snøfreser

by Walther

Hvordan erstatte harddisken på en håndverker snøfreser

Som de fleste snøfresere, opererer Craftsman merkevare ved hjelp av et system av trinser og belter. En belte styrer mateskruen, som fanger opp og fordeler sne, mens den andre beltet styrer bevegelse fremover i maskinen. Over tid kan disse belter bli sprø og slitt og bryte. Når de smekk, og erstatte dem er en jobb som tar litt tid, og bare noen få grunnleggende verktøy. Nye drivremmer er tilgjengelig på Sears butikker og på de fleste jernvareforretninger som selger Snørydding utstyr.

Bruksanvisning


•  Plasser snøfreser på et flatt underlag. Ta av tennplugg ledningen for å sikre mot utilsiktet oppstart. Ta av dekselet beltet ved å skru av selv skrue på toppen av lokket og slippe plasttappene som holder den på plass.

•  Vipp maskinen fremover, hviler det på innmaterhuset. Unhitch våren som forbinder overføring til bolten på motorrammen. Denne er plassert på venstre side av snøfreser, inntil hjulet.

•  Skyv overførings fremover for å avlaste trykket på drivremmen. Med beltet løsnet, fjerne den fra overføring skivene. Fortsett å fjerne den gamle beltet fra trinsene. Kast den gamle beltet.

•  Plasser den nye drivremmen i sporet av motoren skivene, som er den minste skivene plassert på forsiden av remskiveenheten. Vipp overføring frem igjen for å plassere drivremmen på drivhjulet.

•  Sikre overføring på plass ved reattaching våren til bolten på motorrammen. Plasser dekselet beltet tilbake på plass og stram selvborende skrue som holder den på plass. Sett på tennpluggledningen.

Tips og advarsler


  • Traseene arbeidshansker for å unngå å bli kuttet av skarpe metallgjenstander.