Hovudside

Ville en Aspirin Tablet Hold My blomster Clean?

by Walther

Ville en Aspirin Tablet Hold My blomster Clean?

Enten du har mottatt en bukett blomster til en spesiell anledning eller du har gjort et arrangement av snittblomster fra egen hage, kan det være en enkel måte å forlenge tiden at du må nyte dem. Forskere hevder på begge sider av tilfellet når det gjelder effektiviteten av aspirin når det gjelder å holde på vann av snittblomster ren.

Hvorfor det Rydder


Ifølge Care2 nettside, den sure komponenten i en aspirin renser bakteriell overvekst i vann som inneholder snittblomster. Likevel, forskning rapportert av Chain of Life Network siterer resultatene av flere studier, noen støtte, andre fordømte, om effektiviteten av aspirin på blomster.

Når skal bruke det og endre det


Hvis en aspirin brukes, "Readers Digest" anbefaler knuse aspirin før du legger det i vasen som vil holde blomstene. Magasinet anbefaler videre å endre vann hver dagene og legge en ny aspirin til ferskvann.

Gjenopplive Stressede Planter


Mens dommen er splittet med hensyn til effekten av aspirin på blomster, forskerne er sikre på at stresset planter kan ha nytte av en aspirin-vann diett fordi de allerede naturlig skille ut en aspirin-lignende kjemiske å signalisere fare eller andre problemer. Det skjer bare ikke inn nok tid til å hjelpe å løse problemet, ifølge mester gartner Martha McBurney i et intervju med PlanTea nettside.

Hvor mange bruker


McBurney foreslår å bruke 1,5 ubestrøket aspirin for hver 2 liter vann.