Hovudside

Hva er den enkle måten å bli kvitt loppene i et hus?

by Walther

Hvis du har kjæledyr, er du sannsynligvis altfor kjent med lopper. De legger egg i og rundt huset ditt, og hvis du ikke handle med dem, de er snart ute av kontroll. Det fører til loppebitt, non-stop kløe og en rekke andre problemer for deg og ditt kjæledyr. Men er det noen enkle og enkle metoder for å håndtere problemet.

Rengjøring


En av de enkleste og mest effektive måtene for å eliminere lopper fra hjemmet ditt er å starte rengjøring av deler eller områder mest befolkede av deg og ditt kjæledyr. Fjern alle kjæledyr senger og vask grundig. Etterpå vurdere sprøyting en loppe frastøtende rundt området for å drepe egg som ikke har klekket. Sende også kjæledyrene av til hundefrisør for et bad og en anvendelse av en av de månedlige loppe repellents for dyr. Støv områder der varmen er mest utbredt, for eksempel i nærheten av varmeovner eller hvor som helst det er direkte sollys, siden lopper tendens til å klekke der det er fuktig varme. Grundig mopp felles områder hvor du og kjæledyret ditt har en tendens til å gå ofte, spesielt når du går inn i huset fra utsiden.

En av de enkleste måtene å bli kvitt loppene er å få ut din vakuum. Kraften av suge gjør underverker på lopper og deres egg, eliminere dem på stedet. Du kan også bruke din vakuum er vedlegg til eliminere loppe larver fra sofaer eller harde å nå sprekker. Etterpå fjerne vakuum posen og kast den, helst utenfor huset ditt.

Loppe bomber


Hvis loppeangrep er alvorlig, kan du trenger for å få ut den tunge artilleri. Loppe bomber vanligvis kommer i sprayflasker som har en forseglet fane. Disse loppe bomber er fulle av insektmiddel som dreper lopper, egg og larver ved kontakt. Men hvis du har tepper, loppe egg og larver er beryktet for å gjemme seg i fibrene, så du kan fortsatt finne deg selv støvsuging etter behandlingen.

Begynn med å lukke alle vinduer, skap og ventiler. Fjern alle dyrene fra lokalene også. Bruk en boks for hvert rom du ønsker å behandle. Plasser sprayboks i midten av rommet, fjerner du fliken og forsegle området. Bevege seg raskt som du jobber deg gjennom ditt hjem, for røyk vil være sterk. Vær forsiktig så du ikke å inhalere dem. Etter at du forlater hjemmet ditt, må du ikke gå inn igjen i minst to eller tre timer. Tillate ytterligere 30 minutter til fullt ventilere alle rom før bringe kjæledyrene tilbake inne i huset.