Hovudside

Borsyre & Kakerlakker

by Walther

Borsyre & Kakerlakker

Folk har brukt borsyre for å bekjempe kakerlakker i nesten et århundre, ifølge Mike Potter ved University of Kentucky. Det er et effektivt insektmiddel pulver, men du må bruke den riktig. Det hjelper å forstå hvordan borsyre fungerer og hvordan du bruker den.

Handling


Som Carrie Swadener forklarer i Journal of plantevernmiddel Reformens "Sane Pest Management," den primære drapet handling av borsyre på Kakerlakker er som en mage gift. Det fungerer også som en kontakt gift.

Elektro Charge


Borsyre holder seg til de Kakerlakker 'ben og kropper fordi den inneholder en positiv elektrostatisk ladning, sier University of California statewide Integrated Pest Management Program. Fordi borsyre holder seg på plass, Kakerlakker bære den tilbake til reiret til andre kakerlakker. Borsyre mister sin elektro belastning hvis det blir vått eller fuktig.

Hvor skal man søke


Påfør borsyre pulver i steder Kakerlakker gjennomgå. University of California foreslår du bruker klebrige feller å overvåke mort problem. Når du kan legge merke til hvor de fleste kakerlakker er, det er der du kan konsentrere deg. Husk out-of-the-way steder som revner og sprekker, under apparater, og bak spark plater av kjøleskap. Ikke påfør på benkeplater. Selv om det ikke er en gift for mennesker, er det best å ikke utsette barna til det hvis det er mulig.

Hvordan søke


The University of Kentucky sier å anvende borsyre i en meget tynn dusting, knapt synlig for det blotte øye. Deres forklaring er at kakerlakker gå rundt store klumper av borsyre akkurat som folk flytte rundt snøfonner. Bruk en borsyre pulver container som ikke er mer enn to tredjedeler full og gi den en shake først. Blåse pulveret forsiktig og lett der du trenger det.

Fordeler med borsyre


The University of Kentucky nettstedet skisserer fordelene av borsyre. En er insekter aldri bli resistent mot borsyre; de bare fortsette å gå på tvers av det, plukke den opp og forgifter seg selv og sine reir. En annen er at det er mindre giftig for mennesker og andre dyr enn de fleste insektbekjempelses stoffer. I tillegg er borsyre ikke stinkende og det ikke inneholder flyktige kjemikalier.

Forventede resultater


"Sane Pesticide Management" staver ut effekten av å bruke borsyre for kakerlakker. Signifikante resultater kommer inn om en uke eller to. Effektiviteten av borsyre etter denne perioden er den samme, eller muligens bedre enn andre, sterkere pesticider. Hva er mer, kakerlakkene ikke bli resistente, så det holder på å jobbe.