Hovudside

Min Nordøst Locust Treet Turning Yellow

by Walther

Min Nordøst Locust Treet Turning Yellow

Locust trær ble rutinemessig anbefalt som landskap trær i nordøst og hele USA for noen tiår siden. Men de er ikke like sykdoms eller insekt-resistente som tidligere antatt, og mange trær har dødd på grunn av angrep. Se etter andre symptomer i tillegg til gulnede blader for å identifisere problemet og gi riktige vekstvilkår for å holde treet sunt.

Sykdom


Cankers og rot krage råte sykdommer er de vanligste problemene med Locust trær. I nordøst, symptomer på cankers inkluderer sunkne områder eller åpne sår på barken, gul eller slippe blader og redusert vekst. Krage råte forårsaker gule eller misfargede områder av bark på jord nivå og tidlig høst farge. Å behandle cankers, beskjære ut døde og syke greiner for å hindre smitte. Fjern grenen minst 12 inches under canker og desinfisere beskjæring verktøy i en klorløsning. Skjær ut cankers i bagasjerommet eller store grener, kutte en tomme i sunn tre. Mulch området under treet for å unngå gressklipper eller streng trimmer skader. Å behandle roten krage råte, la jorda tørke ut mellom hver vanning. Fjern plastlandskaps tekstiler og mulch med flis i stedet. Posisjon sprinkleranlegg vekk fra treet, som overflødig vann bidrar til sykdommen.

Ugressmiddel Damage


Eksponering for Triazin ugressmidler kan forårsake gulnede blader, spesielt gule blader med grønne årer som ligner chlorosis grunn av jern mangler. Vann treet straks å lekke ugressmiddelet fra jorda. Med riktig pleie, bør Nordøst locust gjenopprette.

Insekter


Insekter, for eksempel honeylocust plante insekt, edderkopp midd og blad hoppers, kan forårsake bladene å bli brun eller gul. Disse insektene suge saft fra svarte gresshopper og honeylocusts. De vanligvis ikke forårsake betydelig skade på friske trær, men kan defoliate unge eller stressede trær. Løsne dem med en tung strøm av vann eller spray treet med insekt såpe eller sovende olje tidlig på våren.

Treet Stress


Treet stress er vanskeligere å identifisere og kan komme fra flere kilder. Planting gresshopper nærheten fortau kan føre til redusert vekst og gulnede blader på grunn av jordpakking. Graving på grunn av byggingen kan skade røttene. Tørke eller overdreven vann kan også bidra til en gresshoppe tre bortgang. Holde treet sunt ved å plassere den i en solrik beliggenhet med god plass til å vokse. Vann det ukentlig i tørt vær i nordøst.