Hovudside

Hvordan bruke Tørkede blomster i Smykker

by Walther

Hvordan bruke Tørkede blomster i Smykker

Tørkede blomster er attraktive, men de er så skjøre at det ikke er mange ting du kan bruke dem for. Gjør det meste ut av dine tørkede blomster ved å bevare dem i harpiks som smykker. Klar harpiks er holdbar og gjennomsiktig, slik at du kan vise dine tørkede blomster i årene som kommer. Gjør et enkelt anheng å bære som et smykke eller streng flere mindre perler sammen for en tørket blomst armbånd.

Bruksanvisning


•  Åpne alle vinduene i rommet og slå på en vifte på til avtrekksluft fra rommet. Hvis du har en pustemaske, satte den på. Resin er giftig, så jo mindre du puster inn, jo bedre.

•  Skjær et lite stykke tørket blomst som vil passe inn i en flaske cap, en pust mints tinn eller en annen liten beholder, åpen på den ene siden. Hvis du bruker hele tørkede blomster, velg en eller to knopper eller en liten pod. Hvis du er ved hjelp av pressede blomster, skjære et lite stykke er litt mindre enn den innvendige diameter av beholderen.

•  Bruk en liten børste til lett strøk undersiden av blomsten med lim. Feste det forsiktig på innsiden bunnen av korken eller tinn. La limet tørke helt.

•  Hell en liten mengde herder til en engangs plastkopp. Hell en lik mengde av klar harpiks inn i en andre kopp. Måle hver enkelt å sørge for at beløpene er like.

•  Flyte en kopp inn i den andre og umiddelbart begynne å blande dem med en disponibel røreverk, så som et fartøy pinne eller plast skje. Omrør i et par minutter inntil harpiksen er fullstendig blandet sammen.

•  Hell forsiktig resin inn i korken eller tinn. Hell litt mindre enn nok til å fylle den for å få en flat eller konkav utseende. Hell litt for mye å ha en konveks overflate på toppen av dine smykker. Kast bort kopper og røre.

•  La korken i en uforstyrret, rene rom til harpiks setter helt. Vanligvis vil harpiksen satt over natten.

•  Lim en pinne på baksiden av lokket for å lage en pin. Lim en liten metall sløyfe til kanten av det å gjøre det til en sjarm for et halskjede eller armbånd.

Tips og advarsler


  • Hvis du bare jobbe med harpiks og til, er det greit å ikke ha på seg en maske, forutsatt at rommet er godt ventilert. Hvis du ofte bruker harpiks imidlertid investere i en høy kvalitet filtrering maske.