Hovudside

Pine Trees med Gulnende Needles

by Walther

Pine Trees med Gulnende Needles

Furu slekten (Pinus spp.) Er en gruppe av bartrær verdsatt for særegne kjegler og nåler, som vanligvis er eviggrønne og kan vise nyanser av grønt, blått eller sølv. En furu med gule nåler kan lide av en sykdom, utilbørlige kulturelle forhold eller et skadedyrangrep. Furutrær, men naturligvis kaste sine gamle nåler i høst. Hvis gule nåler er først og fremst i en furu sentrum, så naturlig Shedding kan være årsaken til gulning og ingen behandling er nødvendig.

Sopp Funk


Soppsykdommer som nål cast og barnål rust forårsake gule flekker på nåler, noen ganger fører til for tidlig Shedding eller defoliation. Begge sykdommene oppstår vanligvis i løpet av våren. Kjemisk behandling er vanligvis ikke garantert for enten sykdom, ifølge Clemson Cooperative Extension. Bidra til å forhindre soppsykdommer ved å flytte skygge-produserende strukturer og planter om mulig å øke lys og luftsirkulasjon. Hold området rundt furutrærne gratis fra ugress og rusk, inkludert planteavfall. Plante bare grantrær som er hardfør i din plassering amerikanske Department of Agriculture anlegget hardførhet sone. Østlige hvit furu (Weymouthfuru), innfødt til østlige USA og sørøstlige Canada, er hardfør i USDA sone 3 til 8 mens Gullfuru (Pinus Ponderosa), som kommer fra vestlige Nord-Amerika, er hardfør i USDA sone 3 til og med 7.

Root-Rot Wreckage


Rot råtne er en jord-borne sopp sykdom som fører til en rekke symptomer, inkludert gulnede nåler. Infiserte trær vises forkrøplet, etter hvert avtagende og døende. På eller nær jord linje, kan cankers oser harpiks vises, og veden rundt cankers kan være mørk brun eller svart. Penn State Extension anbefaler å fjerne infiserte trær. Furutrær som utvikler rot råtne er generelt vokser på områder dårlig egnet for furu. Ikke plante en annen furu på samme sted.

Skadedyrproblemer


Mealybugs og skala insekter danner tette, klumpet kolonier på kvister og nåler, noe som resulterer i skade for eksempel gulnede nåler, nål dråpe og kvist die-back. Mealybugs ligne biter av hvit bomull mens skala insekter kan være myk eller hard, lys-farget eller mørk og skinnende, avhengig av art. Begge insekter kan bekjempes ved å sprøyte furutrær med hagebruk olje. Beskytt deg selv når miksing og bruke hagebruk olje med seg en langermet skjorte, lange bukser, sokker, lukket-toe sko, en ansiktsmaske, vernebriller og kjemikalieresistente hansker. Bland 2 1/2 til 5 spiseskjeer hagebruk olje per 1 liter vann. Den gjennomsnittlige modne tre krever 3 til 4 liter sprøytevæske, i henhold til en hagebruksoljeselskap. På en dag uten vind og noe regn i prognosen i minst 24 timer, spray hver furu nåler jevnt med løsningen, ved hjelp av en pumpe-up eller utløse sprøyta. Mennesker og kjæledyr bør ikke være i det behandlede området før sprøyte tørker.

Kulturelle conundrums


Utilstrekkelig næringsstoffer i jordsmonnet kan gule barnåler og forstyrre vekst. Om våren kan unge trær dra fra 2 til 4 pounds av en 10-10-10 gjødsel per 100 kvadratmeter med jordoverflaten. Mate hver større treets jord med 2 pounds av en 10-10-10 gjødsel for hver en tomme av treets stammediameter. Sprede tørr gjødsel på jord under treet kalesjer, og deretter vanne området dypt å spre gjødsel i jorda. Riktig vekstforhold gå en lang vei mot å hindre furu problemer. Generelt, furutrær vokser best i godt drenerende, fruktbar jord, full sollys og regelmessig vanning. En 2- til 3-tommers-tykke lag av organisk mulch plassert på jordoverflaten vil beholde fuktigheten i jordsmonnet og undertrykke ugress; tillater ikke mulch å røre trærne.