Hovudside

Slik kjøper du en farge Hjem Solar Screen

by Walther

Solar skjermer kan sterkt redusere mengden av lys og varme inn i ditt hjem gjennom vinduene. Disse skjermene er konstruert ut av spesialiserte UV materialer for å blokkere solens stråler. De kan også bidra til å beskytte tepper og møbler fra de skadelige effektene av UV falming. Solar skjermer er nå tilgjengelig i en rekke farger for å matche utendørs innredning av huset ditt.

Bruksanvisning


•  Planlegg et budsjett for solenergi skjermen kjøpet. Dette vil bidra til å bestemme hvilken type skjerm materiale til å gå med hvis du har en rekke alternativer.

•  Rengjør vinduet der du ønsker å installere solcelle skjermen. Bruk en bøtte med såpevann og en børste til å fjerne løv, kvister, skitt, gjørme eller annet rusk rundt hjørnene og terskler av vinduene. Dette vil tillate deg å ha en mer nøyaktig måling.

•  Mål både bredden og høyden av utsiden av vinduet. Mål fra innsiden av vinduskarmen til den motsatte side av den indre vindusramme. Skriv disse målingene ned.

•  Velg farge og skygge tetthet av solenergi vindu skjermen. Selv om solenergi skjermer ikke kommer i en rekke farger, kan du være i stand til å finne en som passer inn med din innredning. Enkelte populære fargevalg er sjokolade, stukkatur, kull, grå og beige.

•  Sjekk på nettet eller i telefonboken for solenergi skjerm leverandører i nærheten av deg. Når konsultere med en selger, har dine målinger, farge valg og økonomiske hendig. Hvis du er en DIYer, kan du se til å kjøpe en solar skjerm kit slik at du kan montere det selv. Denne prosessen tar lengre tid enn å ha en profesjonell installere skjermen, men kan spare deg for penger i det lange løp.