Hovudside

En lekker vinduskarmen

by Walther

En lekk vinduskarmen betyr to ting: Ditt hjem er å miste varme eller luft, og den indre vegg eller gulv vil lide skade. Så snart du har mistanke om en vinduskarm lekker, handle for å minimere skader og for å bevare integriteten til ditt hjem kjøling og oppvarming effektivitet. Mange vinduskarmen lekkasjer kan repareres med noen få trinn.

Bruksanvisning


•  Sjekk utsiden caulk og blinker. Gå til utsiden av hjemmet ditt, og se over utvendig vinduets. Hvis blinkingen har trukket vekk fra vinduskarmen, kan vannet være i stand til å komme inn. Inspiser caulk grundig for sprekker eller manglende flekker.

•  Skjær bort defekt drivning med et verktøy kniv eller sparkel. Re-caulk rundt karmen med en caulk pistol og la det tørke i henhold til produsentens instruksjoner. Refasten blink til vinduets utvendig med skruer og en skrue pistol, hvis det er aktuelt.

•  Se deg rundt interiøret jamb for noen separasjon mellom karmen og jamb. I noen tilfeller er det kanskje en liten spalte eller slitt bort tetningsmasse. I begge tilfeller, skrape området rent med en sparkel eller verktøy kniv og spre silikon caulk mellom vinduskarmen og stenderen med en caulk pistol.