Hovudside

Den raskest voksende trær i Phelan, California

by Walther

Den raskest voksende trær i Phelan, California

Phelan, California, sitter i foten øst for San Gabriel-fjellene. Denne ørkenen samfunnet er i US Department of Agriculture anlegget hardførhet sone 8B, som opplever gjennomsnittlig årlig lave temperaturer til 15 grader Fahrenheit. Selv om hvert enkelt tre vokser med en hastighet bestemt av vedlikehold og området faktorer, som for eksempel jordtype, fuktighet mengder og sol eksponeringer, viss treslags sone 8B vokse mer enn 36 inches per sesong.

Acacias


Trær i Acacia slekten tåler tørke, og trives i Phelanâ € ™ s tørre forhold. Disse evergreens vokse mer enn 36 inches per år. Acacias er hensiktsmessige dekorative trær for xeriscapes, som de krever svært lite vanning. Hurtigvoksende arter for Phelan inkluderer blackwood (A. melanoxylon). Denne australske innfødte vokser til 80 meter høye med en 40-fots spredning og har lang, grå-til mørkegrønne bladverket. Det er hardfør i sone 9 til 11. sølv tau (A. dealbata) vokser til 50 meter høye med en lignende spread. Den har sølv, binately-sammensatte løvverk og er hardfør i sone 9 til 10. Den blå-blad tau (A. saligna) er hardfør i sone 9 til 11 og har gråt grener dekket med blå-grønne blader. Den vokser til 30 meter høye med en lav, 20 fot bred baldakin.

Gum


Gummitrær vokser mer enn 36 inches per år og trives i Phelanâ € ™ s tørt, solrikt klima. Disse høye evergreens har aromatisk bladverk og tåler tørke. Spotted gum (Corymbia maculate) vokser til 65 fot og har mørkt, lanse-formede blader. Tørken-tolerant rød tannkjøtt (Eucalyptus camaldulensis) vokser til 150 meter med en 105-fots spredning. Sukker tannkjøtt (E. cladocalyx) tåler smog og svært alkalisk jordsmonn. Den vokser til 65 meter i oppreist skjema. Alle tre er hardfør i sone 9 til 10.

Pine


Noen furu (Pinus spp.) Varianter av vokse raskt og trives i sone 8b og oppover. Den jelecote furu (P. patula) er hardfør i sone 8 til 10 og vokser til 65 meter høye i en konisk skjema. Den har lange, lysegrønne nåler og produserer brune frø kjegler i vinter. The Monterey furu (P. radiata) er hardfør i sone 7 til 10 og vokser til 100 meter høye med en smal, 35-fots spredning. Denne eviggrønne har mørke nåler og produserer store kjegler. Begge pines vokse mer enn 36 inches per år.

Andre


Andre hurtigvoksende arter hardfør i Phelan området inkluderer eviggrønne aske (Fraxinus uhdei). Denne 80 meter høye treet har eviggrønne til semievergreen løvverk og trives i tørr, alkalisk-til-sur jord og full solen. Det er hardfør i sone 8 til 10. Den meksikanske fan palm (Meksikansk viftepalme) vokser 80-100 meter og er hardfør i sone 9 til 11. Det har mørkt, vifteformet løvverk og tåler mild tørke.