Hovudside

Den gjennomsnittlige kostnaden for en Well & septiktank

by Walther

Den gjennomsnittlige kostnaden for en Well & septiktank

Estimere den gjennomsnittlige kostnaden for en brønn kan avhenge av hvor dyp boring må gå for å treffe vann, og hva slags pumpe er best egnet for dine behov.

Estimering av kostnaden for et septisk system kan omfatte bestemmelse av mengden av avløpsvann som skal skje hver dag, så vel som terrenget, å bestemme lateral katetere.

Dybde av vann


En lokal entreprenør kan ha en idé om dybden av andre brønner boret i området. Dette vil gi deg en god idé om hvor dyp boring på nettstedet ditt trenger å være. Under normale omstendigheter, i normal terreng, kan den gjennomsnittlige kostnaden for boring løpe fra 70 cent, til mer enn $ 2 per fot. Dette inkluderer ikke pumpen eller casing - bare de mulige borekostnader.

Type pumper


Type og størrelse av pumpen du velger vil ha en effekt på kostnadene for vann godt. Jetpumper har alle de elektriske delene over bakken, og brukes i brønner som er grunne - opp til ca 25 meter dyp. Nedsenkbare pumper kan settes hundrevis av meter under bakken. A 1/2 hestekrefter 12 liter per minutt nedsenkbare pumpen kan starte på en gjennomsnittlig pris på $ 350.

Pumpen størrelse bør bestemmes av antall kraner i hjemmet, antall personer i hjemmet, og om landskaps eller vil være nødvendig bassengvannet. New Jersey Ground Water Association foreslår å tillate 75-150 liter vann, per person, per dag.

Typer av septik


Septiktanker kommer i forskjellige størrelser. Størrelsen på tanken vil bli bestemt av mengden anslått avløpsvann det vil ha å håndtere, noe som igjen vil bli etablert med antall mennesker som bor i hjemmet. Gjennomsnittlig tank størrelser varierer fra under 1000 liter, til over 2000 liter. Den gjennomsnittlige kostnaden for disse størrelses tanker, som i 2009, kan kjøre fra $ 600 til over $ 1500.

Ved å ta gjennomsnittet av kostnadene ved septiske systemer, ta hensyn til om en trykksystem vil bli brukt, som tvinger strømningen, eller et gravitasjonssystem, hvor strømningsforekommer naturlig.

Lateral Lines


Mengden og lay-out av sidelinjer avhenger av størrelsen på tanken kjøpt, og antall personer i hjemmet. Kostnaden av sidelinjene vil variere avhengig av type og stiler tilgjengelig i ditt område, så vel som behovet for stein eller sand. Noen sidelinjer krever plassering på en sand og / eller grus seng for tilstrekkelig absorpsjon.

Kostnader Vary


Et grunt vann godt kan kjøre fra $ 500. til $ 1500 i enkelte områder, og i andre områder kan overstige $ 7000. Terrenget har en innvirkning på kostnadene for et godt og septiktank. Kostnadene vil variere avhengig av behovene til familien. Kostnadene kan også variere på grunn av tilgjengeligheten av entreprenører i området.