Hovudside

Hvordan Lay Betong rundt et hus

by Walther

Hvordan Lay Betong rundt et hus

Enten du ønsker å legge betong rundt et bestemt område i huset ditt, eller du ønsker å legge til en sement uteplass rundt hele omkretsen, må du følge mange av de samme trinnene som å legge en skive stiftelse eller gangvei. Avhengig av hvor mye betong du har tenkt å legge rundt huset ditt, kan det være lurt å velge fast-setting sement eller har en betongblander eller blande lastebil være på hånden.

Bruksanvisning


•  Grav opp torv i områdene rundt huset ditt der du ønsker å legge betong. Ta denne gangen å fjerne veletablerte planter, døde trestubber og annen vekst som i dag opptar plass hvor din fremtidige betongplate vil bli. Kompakt jord for å gi en fast base for betongen du lå rundt huset ditt.

•  Installer en solid ramme av tre former for å hindre at betongen fra siver. Skjemaer bidra til at plasstøpt betong ender opp med glatte, selv sider og overflater, og de beskytter din torv eller andre planter fra å komme i kontakt med våt sement. Treplugger eller stakes kan kjøres ned i bakken ved siden av skjemaene for å hindre at rammen fra å bevege seg når det støpes.

•  Ta nøyaktige målinger av området av skjemaene slik at du vet hvor mye betong som du trenger. Deretter kan du gjøre en bedre vurdering av hva slags konkret å bruke. The Home Depot bemerker at fast-innstillingen sement er best for små områder, mens blandet betong er ideell for større områder som innkjørsler eller fortau.

•  Hell betong blandingen i formene. Bruk en stiv stykke trelast å komprimere og vatre plasstøpt betong for å sikre en solid, air-fri skive rundt huset ditt. Dekk den fortsatt våt betong med en presenning eller stykke plast for å bremse uttørking prosess. Mens betongen fortsatt er fuktig, bruk en dupp, sparkel eller kost for å gi overflaten enten en glatt eller strukturert overflate.

Tips og advarsler


  • Tilsett litt vann om gangen hvis du blander din egen betong, som du ikke kan fjerne overflødig vann fra en batch.
  • Beskytt deg mot etsende kjemikalier i betong som kan irritere hud, øyne og lunger. Ha riktig klær, sko, vanntette hansker og støvler arbeid, vernebriller og maske.
  • Skyll av våt betong fra din spade, trillebår eller andre verktøy for å hindre at den tørker og bonding på utstyret.
  • Unngå å legge betong på varme, skyfrie dager fordi betongen tørker raskt. Hold nytappet betong fuktig for så lenge som mulig for å hjelpe den tørr til en hard, sterk konsistens.