Hovudside

Slik installerer en takmontert Elektrisk Box

by Walther

Det kan være noen områder i ditt hjem som kanskje ikke lar deg få tilgang til loftet for å installere et tak elektriske boksen. Takmontert elektriske bokser er tilgjengelig for slike situasjoner, slik at du kan montere den elektriske boksen direkte i tak. Disse praktiske bokser tillate deg å gjøre små åpninger i gips i å installere boksen snarere enn tåre i taket.

Bruksanvisning


•  Marker posisjon på taket for din takmontert elektriske boksen. Plasser malen som fulgte med boksen over posisjonen du merket på taket og spor rundt malen.

•  Klipp langs kurvelinjen forsiktig med en stikksag. Fjern gips fra taket for å lage åpningen for takmontert elektriske boksen.

•  Trekk strømkabelen fra strømkilden til hullet i taket ditt. Mate den elektriske ledningen gjennom en av åpningene langs baksiden av boksen og siste plastflikene festet til boksen. Ikke fjern disse kategoriene. Fanene holde kablene og holde kablene blir trukket fra takmontert elektriske boksen.

•  Sett takmontert elektriske boksen inn i åpningen du kutter i gips. Hold leppe av elektriske boksen flush mot taket mens du slår skruene på boksen med klokken. Hver skrue har en liten plast vinge festet ved enden. Ved å skru til skruene, hver vinge knipser bak gips. Stramme hver skrue klemmer boksen på plass, å montere den på taket.