Hovudside

Hvordan Clean Clear Plastic oljerør

by Walther

Hvordan Clean Clear Plastic oljerør

Klar plast oljerør er en form av rør som brukes i industrielle innstillinger eller automotive innstillinger. Disse rør er vanligvis laget av PVC. Rengjøring og unclogging plast avløp og rør er en relativt enkel prosess som tar husholdningsprodukter som er helt naturlig. Denne måten trenger du ikke å forholde seg til sterke kjemikalier og mulige kjemiske brannsår for å rense rørene. Hvis gjennomsiktige plast oljerør brukes i en bil kapasitet, må du ha dem profesjonelt rengjort for å unngå forurensing din bil med produkter som ikke bidrar til bilbruk.

Bruksanvisning


•  Hell ½ kopp natron i avløpet eller rør selv, umiddelbart etterfulgt av to kopper hvit destillert eddik. Kombinasjonen av begge disse stoffene vil gi en boblende stoff som vil bryte ned og ren fet sot og tilstopping rusk.

2 Vent 10 til 15 minutter for natron og eddik til å fungere. I mellomtiden, fylle opp vannkoker med varmt vann og plass på komfyren. Varm vannet til det er nesten kokende og hell det i avløpet for å skylle ut alle løse rusk og skitt.

•  Vikle ut ledningen kleshenger med tang og rette ut ledningen henger så mye du kan. Bruk tang til å danne en krok på enden.

•  Hold ledningen henger i avløpet eller rør krokenden først. Bruk dette til å trekke opp eventuelle hindringer som kan clogging røret. Skyll avløpet eller rør med varmt vann for å skylle ut eventuelle rester som løsner i prosessen. Skyll ledningen henger.

•  staven kroken gjennom en ende av svampen og bevege svampen på kroken. Stikke den andre enden av svampen gjennom kroken i tillegg til å opprette en skureflate for rørene. Fukt svampen og stenke natron på enden av svampen.

•  Stikk svampen i avløpet eller røret og bevege hengeren frem og tilbake for å skrubbe på innsiden av røret. Alternativ helle en kopp hvit eddik og vann i avløpet eller røret mens du skrubbe. Dette vil bidra til å rense av sidene av røret.

•  Skyll svampen og gjenta steg 5 og 6 til hele røret er rent.

Tips og advarsler


  • Etter bruk av natron og eddik til å fjerne hindringer, kan du bruke en multipurpose renere hvis du foretrekker i stedet for natron og eddik for å rense rørene.
  • Hvis du bestemmer deg for å rengjøre bil rør selv i stedet for å ta dem til en profesjonell, må du koble dem helt fra bilen din og skyll og tørk dem godt før du fester dem. Unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i alvorlig skade på bilen din.