Hovudside

Slik installerer Replacement Windows i metall ramme Murverk

by Walther

Slik installerer Replacement Windows i metall ramme Murverk

Skifte mur vinduer satt i metall rammer krever en annen tilnærming enn vindus utskiftninger i et tre innrammet vegg. Mye av det harde arbeidet er allerede gjort, fordi det er tillatt å installere erstatning vinduet inne i eksisterende metallramme. Gjør du det unngår arbeidskrevende prosessen med å ta rammen ut og potensielt skadelige åpningen.

Bruksanvisning


•  Bruk et målebånd for å bestemme bredden og høyden av det nye vinduet innsatsen.

•  Fjern det gamle vinduet innsatsen. Hvis det ikke er forseglet med caulk, kan du være i stand til å lirke den fra metallrammen. Hvis du må bryte vinduet, sørg for å fjerne eventuelle skår og caulk rester igjen i åpningen.

•  Still nytt vindu innsatsen i den gamle rammen, sjekker for en tettsittende passform og sentre det nettopp.

•  Drill fire 1/8 tommers hull i hovedrammen i det nye vinduet rett bak der den nye glass vil være med vinduet lukket. Bore to hull fra bunnen av karmen på hver side, og to fra toppen av vinduet på begge sider, avstand dem jevnt. Bore gjennom rammen til mur og score det på alle fire hull.

•  Sett vinduet sette til side etter å ha brukt den til å stille opp de fire hullene. Bor hullene bredere og dypere til de er store nok til å holde ankere. Bruke hammer til å drive hver anker i hullene til de er i flukt med toppen av hullene.

•  Legg en tykk vulst av fugemasse langs de fire sidene på den indre kant av den eksisterende ramme. Sette det nye vinduet innsatsen inn i åpningen. Trykk den forsiktig, men bestemt og jevnt inn i eksisterende ramme.

•  Kontroller vindu innsats med et nivå for å sørge for at det er rett. Juster hullene og skruer driv inn ankrene, slik de ender opp helt i flukt med insertâ € ™ s ramme.

•  Skyv hodet ekspander (en "C" formet kanal brukes til å fange toppen av vinduet når du installerer) opp så høyt som det går. Kjør skruer gjennom expanderâ € ™ s beina i ansiktet av det nye vinduet innsats ramme. Installere klissete skum isolasjon strips rundt den indre omkretsen av det nye vinduet innsatsen.