Hovudside

Når bør du skjære tilbake Knockout Roses?

by Walther

Knockout roser er en gruppe av hybrid busk roser avlet for bredt klima toleranse og betydelig motstand mot sykdom og skadeinsekter. I motsetning til tradisjonell rose beskjæring, Knockout rose busker presterer bedre når skåret ned hvert år i løpet av våren. De er også selvrensende slik at de ikke krever død overskrift, som legger til deres lave vedlikehold.

Årlig Beskjæring


Beskjæring Knockout roser bør gjøres en gang i året i tidlig på våren eller etter at den siste harde frost har gått i din region. Selv signifikant eller hard beskjæring tidlig på våren vil ikke hemme blomst i inneværende år. Knockout busker vil lett rebound fra sine våren beskjæring med profilerte blomstrer i slutten av våren, sommeren og høsten før den første harde frost oppstår.

Beskjæring Technique


Årlig beskjæring av Knockout roser gjøres enklest med en ren og skarp to lang blad saksesaks eller beskjæring. I motsetning til tradisjonell rose beskjæring som krever stokk etter stokk kutt, Knockout roser verken krever eller utføre godt med denne stilen av beskjæring. Kapper av opptil en tredjedel av rose busk volum og bringe høyden ned til mellom en og to meter over kronen av anlegget er ideelt. Lag en flat-top kuttet med verktøybladene holdt parallelt med busk toppen. Klarne opp alle utklipp og rusk fra jordoverflaten vil bidra til å holde sykdom og skadedyr fra å etablere seg og la en ren overflate for gjødsel og mulch applikasjoner.