Hovudside

Hvordan å beskjære rosebusker i Florida

by Walther

Hvordan å beskjære rosebusker i Florida

Rosebusker i sentrale eller nordlige Florida trenger beskjæring bare en gang i året, i begynnelsen av vinteren, ifølge University of Florida Extension Office. I sørlige deler av staten, har tenkt å gi buskene en trim to ganger i året for å holde dem fra å vokse mye. De beste månedene for å beskjære roser i det sørlige Florida er mars og slutten av august.

Bruksanvisning


En sviske rosebusker å stimulere blomst produktivitet. Klippe av stokker ned til 6 til 12 inches før våren blomstrende eller etter siste sommerblomster blomstrer. Klippe grenene i en 45-graders vinkel, ¼ tomme over nærmest blomst knopp.

•  Forkorte laterale canes til seks inches å skape mer plass i rosebusken for lys til å trenge det, nærende sine lavere indre grener.

•  Trim stokker som er død, syk og ødelagt. Kast grenene i søpla når du går for å holde skadedyr fra å vende tilbake til hagen.

•  Avskårne blomster etter begerbladene har kastet tilbake mot stilkene. Begerbladene er de grønne, blad-lignende lag som holder blomsterknopper. Gjøre kutt like over fullt utviklede blader for å plukke blomster til en ordning.