Hovudside

Planter Native til New Jersey Shore

by Walther

Planter Native til New Jersey Shore

Native Plant Society of New Jersey har destillert fra den enorme "Plants" database av US Department of Agriculture en kortfattet liste planter innfødt til Jersey bredder. Det består av åtte trær og busker, fire gress og tre urteaktig, eller nonwoody, planter med blader. Disse plantene stå opp til salt i vannet og luften. Native Plant Society tilbyr også mer omfattende lister, etter fylke, av alle slags planter.

The Tree at the Shore


Et prosjekt ved Rutgers University for restaurering av skog marginer langs bekker og elver strekker seg tilbake inn i Pine Barrens og nesten til Delaware-elven. Rutgers listen inneholder 32 trær og 27 busker for statens "ytre kyststripe." Den eneste høyt tre som vises på begge de innfødte planter og Rutgers 'lister er banen furu, Pinus rigida. Liten pitch pines selges som juletrær, men treet kan vokse til 20 fot gitt 20 år, og til slutt til 80 meter høye.

Dimensjonert for stranden


Mindre trær på begge listene er den amerikanske kristtorn, Ilex opaca, og rød sedertre, Juniperus virginiana. Hollies av innfødte og importerte varianter er blant New Jerseys herligheter, som busker eller noen ganger ganske imponerende multi-trunk trær. Utbredt over New Jersey, og faktisk mer enn halvparten av Nord-Amerika, kan den røde sedertre begynner som en upretensiøs lite kjerringrokk, men gitt et par år i nesten alle jord kan det vokse til 50 fot. Den nordlige bayberry (Morella pennsylvanica) vokser normalt ikke mer enn 12 meter høy, men klumper sammen i tette og særegne massene.

Beach Grass


Ofte referert til som bryter gress, to av de mest kjente New Jersey strand gress er arter i slekten Panicum, et latinsk navn som kan bare henvise til deres tilværelse korn. Den med direkte vitenskapelig referanse til livet på stranden, Panicum amarum, bærer også slekten til sitt vanlige navn, kyst panikk gress. Panicum virgatum er tettest forbundet med navnet bryter gress, og begge er kjent for badestrand som klumper klamrer seg til sanddynene. Røtter går så dypt som seks meter, men bladene vinke bare to meter eller så ovenfor stranden.

Andre Shore Planter


Litt lenger tilbake fra tideline, men fortsatt mottakelige for spray og stormflo, vil du finne en salt-tolerant oker, Solidago sempervirens. Som vanlig oker vokser sjøsiden arter til mer enn 3 meter høye. Lavere ned er hudsonia tomentosa, lyng eller ullen lyng. Jersey shore markerer den sørøstlige kanten av lyng utvalg, som strekker seg inn i flere alpine områder av det nordøstlige USA og østlige Canada. Lyngen blander inn med switch-gress klumper, danner et teppe over sanden. Enda lavere, men mer utbredt geografisk, er vintergrønn-, også kjent som checkerberry og østlige Teaberry.