Hovudside

Ved hjelp av en våt Cutting Tile Saw

by Walther

Ved hjelp av en våt Cutting Tile Saw

Når du arbeider på en flis prosjekt, lager spesial kutt på et stykke av flis blir en nødvendig del av jobben. En våt skjæring flis så kan du gjøre nøyaktige kutt med mindre sjanse for brekkasje. En våt cutting Sagen har en spinnende roterende blad som kan generere mye friksjon som det skjærer inn i flisen. Vannet holder sagbladet blir for varmt. Kjøpe noen ekstra biter av flis til praksis å gjøre kutt til du får taket på det.

Bruksanvisning


•  Bruk linjal for å markere en rett linje på flisene med en flis markør der du ønsker å gjøre din kutt.

•  Plasser flis så på en solid, flat overflate som et bord eller på gulvet. Fyll vannpumpen i henhold til produsentens instruksjoner. Slå på sagen og kontroller at vannet strømmer inn på skjærebladet. Ta på deg vernebriller.

•  Sett gjerdet på snittflaten, slik at når du legger fliser på skjærebordet du har den bredeste delen av flis mellom gjerdet og bladet. Avhengig av modell så at du bruker, gjerdet vil gli eller heis og flytte inn i ulike posisjoner.

•  Plasser flis helt inntil gjerdet og plasser bladet mekanisme slik at den er på linje med din guide linje. Bruk begge hender, sakte presse flisen mot kniven slik at bladet vil kutte sammen din ledelinjer. Bruk milde press for å holde fôring flisen mot bladet, la bladet "pull" flisen gjennom. Vær ekstra forsiktig når du kommer til slutten av flisen, som er der brudd er mest sannsynlig å skje.

Tips og advarsler


  • Å bidra til å forhindre pauser, kutte flisen omtrent halvveis fra én retning. Deretter stoppe, snu flisen rundt, og fullføre kuttet fra den andre retningen, slik at kuttene "koble" i midten. Dette reduserer presset på de svakere eller mindre deler av flisen når du skjærer.
  • Følg alltid bruksanvisningen som følger med din våtkapping flis sag.