Hovudside

DIY Organizer for en Pantry sokkel

by Walther

DIY Organizer for en Pantry sokkel

Hold pantry tørre varer på fingertuppene og lett å identifisere ved å lagre dem i glasskrukker. MAS glassene fungerer bra for dette prosjektet og mer forseggjorte krukker er tilgjengelig på hjemme butikker. Legg et personlig preg ved å enten male miniatyr tavler direkte på glassene eller lage din egen tavle klistremerker. Denne måten, skrive og tørk av navnet på produktet i glassene etter behov.

Bruksanvisning


Tavle Spray Paint


•  Skjær en 12-tommers kvadratet av malerens presenning for hvert glass du ønsker å male en tavle på. Bruk en linjal og markør for å tegne formen på tavla på midten av hver bit av presenning. Skjær ut formen ca 1/4 tomme større enn ønsket ferdig tavla.

•  Legg en krukke på sin side og plassere cutout i presenning der du vil tavlen. Bruk et nivå og en linjal for å sørge for at åpningen er rett. Bruk maskeringstape rundt hullet, overlapp glasset ved 1/4 tomme, slik at plassen inne i hullet i presenning er nå på størrelse med den ferdige tavla. Pakk presenning rundt glasset og tape på plass. Duken beskytter en hvilken som helst annen del av slagverktøyet, med unntak av tavlen, fra malingen.

•  Spray tavlen åpninger med tavla spraymaling i henhold til produsentens anvisninger. La malingen tørke og deretter fjerne tapen og presenning. Bruke et barberblad for å fjerne noen streif flekker av maling.

•  Prime chalkboards ved farging over dem med kritt, deretter slette. Nå kan du skrive navnet på produktet du fylle glasset med.

Tavle klistremerker


•  Tegn din ønskede tavla form på et stykke kartong. Skjær ut formen. Dette er malen for å kutte ut tavle klistremerker.

•  Legg et stykke tavla kontaktpapir på en skjærematte med papirsiden opp. Spore rundt malen på kontaktpapir papir. Bruk en kniv til å skjære ut figurer. Dette er dine tavle klistremerker.

•  Tørk glass lagring krukker med en bomullsdott dyppet i alkohol for å fjerne ethvert spor av olje som kan holde klistremerket fester seg. La det tørke. Skrelle papiret fra første klistremerke og bruke det på forsiden av glasset. Plasser klistremerke nøye, så det er rett. Kontakt papir kan løftes og erstattes hvis du gjør en feil.

•  Bruk en kritt blekk penn til å skrive navnet på produktet du putter i glasset på klistremerket. Chalk blekk går på som en markør, men tørker ut som kritt når du er klar til å skrive om etiketten.