Hovudside

Hvordan koble Gulv Langs i en Gang

by Walther

Tregulv er utformet med en not og fjær system slik at en lang kanten av brettet og den ene kortsiden har en tunge på det, og de resterende lange og korte kantene har grooves langs dem. Derfor platene passer sammen på alle fire sider på samme måte, med tungen gjemt inne i sporet. Når du legger et tregulv i gang, vil du nesten alltid kjøre styrene langs lengden av gangen, heller enn over det, for å gi plassen en naturlig følelse som du går gjennom den. Du må passe endene av disse styrene sammen så tett som sidene.

Bruksanvisning


•  Dekk gulvet i papir underlag, rulle den ut i det lange retning av gangen i litt overlappende kurs. Stifte det på plass.

•  Bruk en kritt SnapLine å legge et startstreken halv tomme fra en av langveggene.

•  Legg den første gulvplate ved en ende av startstreken, med rillet kant som vender mot veggen. Bruke et gulv spikerpistol til å skyte negler hver 10 til 12 inches langs begge kantene.

•  Sett de resterende styrene i det første kurset på plass langs resten av linjen, sette ende til ende, koble dem ved sin not og fjær slutter. Spiker dem ned på samme måte som den første. Kapp det siste bordet på en gjæringssag å passe.

•  Legg den andre løpet av gulvbordene sammen med den første, koble dem sammen med not og fjær møter på sine langsider samtidig låse endene av bordene sammen. I stedet for topp-spikring som med det første kurset, skyte spiker gjennom ytterkantene av styrene, like over den eksponerte tungen, på en indre vinkel.

•  Gjenta, sette styrene i kurs og jobbe deg langs bredden av gangen. Ordne styrene så endene av dem ikke er på linje mellom kurs. Kutt det siste bordet i hvert kurs på gjæringssag etter behov.

•  Bruk tablesaw å kutte styrene for den endelige kursen langs sine lengder, etterlot en halv-tommers plass langs veggen. Top-spiker platene som med det første kurset. Gulv trim vil dekke områder.