Hovudside

Hvor befinner liten bakgård Juridisk ideer

by Walther

Hvor befinner liten bakgård Juridisk ideer

En liten plass kan faktisk være en fordel når det kommer til landskaps. Vedlikehold vil være mer håndterlig og materialkostnader vil være mindre. Vurdere container hagearbeid for å bringe planter innendørs og utendørs for variasjon. Innlemme ideer for å maksimere plassen og skape en utendørs komfortsone.

Barnehage Professionals


Besøk mindre anlegg og hage barnehager. Beskriv din bakgård plass til fagfolk. De vil ofte være svært nyttig, tilgjengelig og kunnskapsrik å gi veiledning i å velge riktige planter og blomster for en liten plass. Del bilder og utklipp fra blader til også bidrar til å beskrive utseendet du er ute etter.

Online


Ta deg tid til å gå på nettet og forskning bilder og bilder for små plass landskapsarbeid ideer. Skriv ut bilder av design og funksjoner du liker. Ta dem med deg når du kjøper blomster og landskapsmateriell for å hjelpe selgeren få en idé om hva du strever etter å oppnå.

Modell Homes


Ta en helg å besøke modeller for byhus og boliger med en liten masse for ideer og inspirasjon. Ta bilder og notater. Hold en mappe med dine ideer, lage en layout av blomster, plantasjeeiere og områder og lage din egen versjon, utseende og design for din bakgård landskapsprosjekt.