Hovudside

Slik installerer Ornamental Aluminum Gjerder

by Walther

En aluminium ornamental gjerde er generelt et kit som du bestiller av horisontal lengde og høyde med alle skruer, stolper, porter og rails som du trenger for fekting din hage. Planlegging av gjerde på forhånd vil bidra til å unngå eventuelle uhell. Produsenten leverer instruksjoner for å bygge din gjerde, med anbefalinger om innlegget dybde og avstand til plass innleggene for din spesielle gjerde modell. Prosessen med installasjon innebærer å grave hull for innleggene, feste de horisontale skinnene og feste portene.

Bruksanvisning


•  Sorter stillinger som aluminium ornamental gjerde i sett på som innlegg. Det er linje innlegg, endestolper og portstolpene som er likt og hjørnestolper. Deretter planlegge hvor innleggene vil bli satt, og legge dem ut på bakken med bunnen på din gjerdet.

•  Start med en hjørnestolpe på ethvert hjørne, og grave et hull i bakken med en Posthole digger som er produsentens anbefalte dybde for høyden på gjerdet. Dette er vanligvis 18 til 36 inches dyp. Bruk et nivå for å sentrere innlegget vertikalt og horisontalt. Bland betong blanding i henhold til instruksjonene i pakken, og fylle hullet. Installere alle hjørnestolper og portstolpene i denne samme måte.

•  Knytt en snor til midten av det ene hjørnet innlegg og til midten av neste hjørne post for å danne en rett linje. Dig linje stolpehull etter den streng linje for å sikre at alle innleggene er i en rett linje, og bruke et målebånd for å velge steder for stolpehull. Aluminiums ornamental fekting Størrelsen avgjør avstand av linjen Innlegg fra hverandre. Henvise til produsentens anbefalte avstand. Plasser en linje innlegget i et Posthole ved siden av en hjørnestolpe. Sett de horisontale skinnene inn i åpningene på hjørnet innlegg, og fest linje innlegget. Nivå linjen post vertikalt og horisontalt, og legge betong mix til hullet. Fortsett denne installasjonsprosedyren rundt omkretsen av gjerdet. La betongblandingen herde i minst 24 timer. Fest skinnene til innleggene med en hex-head driver på selvgjengende skruer.

•  Installer portene ved å la ca 3/4 tommers mellom portene selv og portstolpene. Dette vil tillate portene for å svinge åpne og stenge uhindret. Bestemme hvilken side av porten du vil hengslene på og hvilken vei du vil at porten til å svinge. Monterings hengsler med fjærene på toppen og hengslene på venstre vil tillate porten til å åpne mot deg. Monterings hengsler med fjærene på toppen og hengslene på venstre vil tillate porten til å åpne borte fra deg. Fest hengslene til portstolpen med skruer, og deretter til selve porten. Plasser en hengsel nær toppen av porten og den andre nær bunnen av porten. Dette vil fordele gate vekt jevnt på hengslene. Montere porten låsen på porten.

Tips og advarsler


  • Fest legg caps ved pounding dem på innleggene med en gummihammer før du installerer innlegg slik at innleggene ikke skifte i bakken.
  • Installere alle hex-skruer fra innsiden av gjerdet for å gi deg et profesjonelt utseende på det ferdige produktet.
  • Markere hengsel plassering jevnt på porten før du fester dem for å sikre at porten ikke binde ved åpning og lukking.
  • Hvis du trenger å kutte en horisontal skinne å forkorte lengden mellom en linje innlegg og en hjørnestolpe eller gatepost, bruk en baufil. Markere skinnene slik at snittet er rett og vil passe inn i innleggene.