Hovudside

Hvordan erstatte Metal Porch Rekkverk i Concrete

by Walther

Hvordan erstatte Metal Porch Rekkverk i Concrete

Metall veranda rekkverk installeres ofte med vertikale støtter installert i konkrete trinn, verandaer eller landinger. Dette kan tillate at vann eller is til basseng i bunnen av bærerne, forårsaker korrosjon, og eventuell svikt i rekkverket. Erstatning vil omfatte fjerning av gammelt rekkverk, som kan bli ganske enkelt gjøres med de riktige verktøyene. Installasjonen av den nye rekkverk vil ikke innebære å sette den nye rekkverk er støttene inn i betongen.

Bruksanvisning


•  Løsne og fjern hylseskruene som fester rekkverk er gelender til siden av huset.

•  Skjær av de vertikale støtter av rekkverket på nivået av betongen med en frem- og tilbakegående sag. Vær sikker på at Sagen har en metall-skjærende blad festet. Fil bort eventuelle overskytende metall som stikker opp fra betongen.

•  Sett den nye rail i posisjon. Ved kjøp av nye rails, sørg for at de er bygget ut med en integrert flens og monteringshullene på bunnen av vertikale støtter. Disse kan skrus direkte inn i betongen, noe som gjør det unødvendig å lage et hull eller grave ut den gamle støttebase. Denne utformingen er også mer motstandsdyktig mot korrosjon. Markere posisjonen til monteringshullene på bunnen av vertikale støtter på betongen.

•  Bor hull med en tre-sekstende-tommers karbid bit på de avmerkede stedene. Plasser skinnen på plass, fôr opp monteringshull med hullene. Fest gelender til veggen av hjemmet med lag skruer.

•  Sett korrosjonsbestandig mur skruer inn i monteringshullene og skru dem inn i hullene på verandaen med en pipenøkkel.

•  Patch de gamle hullene i betong med betong patch mix. I de fleste tilfeller vil dette ikke være nødvendig - støttene for det nye rekkverk vil trolig sams plasseringen av den gamle rekkverk s bærere.

Tips og advarsler


  • Jeg utdypet på trinnet med spørsmålet ditt.