Hovudside

Hvordan montere gjerdestolper på Betong

by Walther

Hvordan montere gjerdestolper på Betong

Montering gjerdestolper på betong kan være problematisk. Skjære gjennom betongen å synke innlegg i jorden forårsaker ofte sprekker i betongen, og kan være kostnads ​​uoverkommelige. Utenpåliggende montering er mulig med de riktige braketter og monteringsutstyr. Siden du vil være kjedelig hull i betong, være sikker på at du har merket de riktige posisjonene for dine innlegg før montering; hull i betong kan fylles, men kan ikke omgjøres.

Bruksanvisning


•  Mål fra kanten av betong for å finne innlegget katetere, ved hjelp av et målebånd. Markere sentre for første og siste innlegg på betongen med en blyant. Knipse et krittstrek mellom disse to punktene ned midten av innlegget ditt linje.

•  Mål fra en av dine slutt frimerket og bruke kritt for å markere betong for et innlegg hver 8 fot.

•  Sett en 4-by-4 galvanisert post endebrakett sentrert på hvert merke. Bruk en firkant for å stille dem opp rett med midtlinjen og markere skruehullene i hver brakett på betong.

•  bar en 2-tommers dypt hull ved hver mark, ved hjelp av en roterende Mason bit, 3/16 tomme i diameter. Pakk maskeringstape rundt litt, 2 inches fra spissen, for å markere riktig dybde. Bruk av en kompressor og luftmunnstykke for å blåse betongstøv fra hullene.

•  Plasser en brakett foret opp med hvert sett av pilothull. Kjøre en 1 3/4-by-1/4-tommers betong skrue i hvert hull. Kjør skruen inn til de trekke brakettene fast mot betongen. Ikke stram for hardt. Bruk hvert hull.

•  Stand en 4-by-4-tommers behandlet trelast innlegg, kuttet til høyden på gjerdet, i et innlegg brakett. Bruk et nivå og har en medhjelper holde innlegget oppreist og lodd. Marker skruehullene i braketten inn på ansiktet av innlegget. Markere hvert hull.

•  Bor 1/8-tommers pilothull 2 inches dyp på hver mark. Gjenta dette merking og kjedelig prosess for hvert innlegg.

•  Returner posten til braketten og bruke en pipenøkkel til å kjøre en 3/16-by-1 1/2-tommers lag bolt inn i hver pilothull for å holde innlegget ordentlig oppreist. Gjenta dette vedlegget prosessen med hvert innlegg i linjen.