Hovudside

Hvordan endre en dør knott

by Walther

Doorknobs i hjemmet blir ripete og bulkete. Låsene brøt lenge siden. Du vurdert å ringe en låsesmed for å erstatte dem, men kostnaden er uoverkommelige. Oppussing og store lavprisbutikker bære erstatning dørhåndtak kits starter rundt $ 10. Endre dem tar mindre enn en halv time per knott.

Bruksanvisning


•  Ta av den gamle dørhåndtak ved å fjerne de to skruene i fronten av dørhåndtak plate. De to delene av dørhåndtak vil trekke lett vekk fra døren.

•  Ta låssammenstillingen, den delen av den gamle dørhåndtak fortsatt festet til døren, ved å skru av låseplaten fra døren. Deretter setter skrutrekker inn i forsamlingen, og ved hjelp av skrutrekkeren som brekkstang, trykk forsiktig den forsamlingen ut av døren.

•  Skyv den nye låseenheten inn i døren og holder platen fast mot døren. Markere ut sin posisjon med en blyant. Vær sikker på at du kan tydelig se den komplette oversikt. Den installerte plate må være i flukt til døren. Fjern låssammenstillingen og bruke meisel å skjære ut den skisserte låseplaten området til ca 1/16-tommers dybde. Sett på ny låssammenstillingen og skru på plass.

•  Sett den nye dørhåndtak gjennom låssammenstillingen. Sikre låsen er på innsiden av døren. Den andre halvparten av knotten passer over de ledende delene på den siden du inn først. Line opp skruene og skru den ned.

•  Sett den gamle streiken plate, brikken festet til dørkarmen, ved å fjerne skruene og lirke med skrutrekkeren.

•  Sett den nye streiken plate over de eksisterende hullene og skru den på plass.

Tips og advarsler


  • Bruk alltid vernehansker når du arbeider med skarpe tools.Wear vernebriller når du arbeider med materialer, som tre, som kan fly inn i øynene og forårsake betydelig skade.