Hovudside

Hvordan Få sigarett røyk lukt ut av et rom

by Walther

Hvordan Få sigarett røyk lukt ut av et rom

Røyk fra sigaretter kan lett spre seg gjennom et helt rom. Enda verre, kan lukt fra røyken somle på tekstiler, vegger og overflater. Lukten er en som er lett å oppdage. Selv om noen materialer og overflater er lett vaskes, mens andre ikke er det. Tepper og møbeltrekk påvirket av sigarettrøyk kan være vanskelig å rengjøre. Før tilbringe hundrevis av dollar ansette en profesjonell rengjøring for å bli kvitt lukten av sigarettrøyk, prøve å eliminere lukten selv.

Bruksanvisning


•  Åpne alle vinduene og få inn fans. Bare ventiler et rom kan bidra til å fjerne lukten av sigarettrøyk.

•  Rengjør alle ikke-porøse overflater ved hjelp av en kommersiell rengjøring eller deodorizing løsning. Ikke-porøse overflater inkluderer ting som glass vinduer, parkett og metalloverflater.

•  Vask eventuelle sengetøy eller stoffer i vaskemaskinen. Ta gardiner til en profesjonell renere hvis du ikke kan vaske dem i vaskemaskinen.

•  Dryss natron på noen stoffer du ikke kan vaske, for eksempel møbeltrekk eller teppe. La natron på natten for å tillate det å absorbere lukt. Vakuum grundig. Hvis lukten henger på teppet, kan du bruke en kommersiell deodorizing pulver på den, deretter vakuum.

•  Spray en deodorizing duft i hele rommet. Sørg for at sprayen ikke bare maskere lukt. Sprayen skal fjerne lukt i rommet.