Hovudside

Hvordan velge Drapes & Wall Colors

by Walther

Hjem dekorasjon består av mange komponenter, men to av de viktigste er forheng og veggfargen. Disse elementene kan lure øyet, skape stemning, selv påvirke hvordan du føler deg inne på rommet. Velg farger og draperier som passer plass og stemningen du ønsker å opprette. Endring av disse elementene, selv om du holder den samme møbler, kan gi rommet ditt et helt nytt utseende.

Bruksanvisning


Hvordan velge gardiner og veggfarger


•  Samle prøver av farger som skal brukes i din plass. Bruk en kaste pute, en maling chip å matche nærliggende rom, eller en favoritt dekorativ aksent som inspirasjonskilder.

•  Vurder dine preferanser og den generelle stilen i rommet. Fokus på lysere farger for et åpent blikk, eller mørkere for en koseligere plass.

•  Kjøp prøver av flere lakkfarger. Maling 4-by-4 patcher på veggen eller på finérplater, i områder med omtrent samme belysning. Dette vil hjelpe deg å se effektene mer nøyaktig.

•  Fullfør male vegger og trim arbeid før du gjør draperi valg.

•  Sammenlign en prøve av draperi stoff til rommets vegg farge og interiør. Velg gardiner som harmonerer med veggen i en frimodig farget rom, eller gå for nøytrale stiler hvis du planlegger å pusse opp.

Tenk stil også. Enkle paneler fungere godt i en rekke områder. Formelle Valance behandlinger eller tilfeldige bambus persienner låne en distinkt personlighet til et rom.

•  Når du er fornøyd med sammenkoblingen av farger og gardiner, kjøpe dine draperi behandlinger og installere.