Hovudside

Hvordan Clean Massasjebad Lines

by Walther

Boblebad tilby en utmerket måte å berolige sår, verkende muskler, men de kan også være en yngleplass for bakterier-på flater badekar samt inne i jet sirkulasjonssystemet. Bakterier fra linjene kan frigis og sendes ut i badevannet når dysene brukes. Badekar produsenter anbefaler regelmessig spyling av jet system for å hindre bakterievekst.

Bruksanvisning


•  Slå av alt av air-infusjons jets i badekaret ditt, typisk ved å skru klokken så langt de vil gå.

•  Lukk belastning på boblebad og fylle karet med varmt vann til den høyeste jet er helt under vann.

•  Tilsett 2 ts. pulverisert automatisk oppvaskmiddel og 20 oz. blekemiddel til karet vann.

•  Kjør dysene på full effekt i 10 minutter for å rense boblebad linjer, og deretter slå dem av. Ta på gummihansker for å åpne karet avløp, og tømme karet helt.

•  Fyll badekaret med kaldt vann og kjøre dysene i 5 til 10 minutter, deretter tappe karet helt. Gjenta om ønskelig.

•  Bruk en plast mugge å skylle karet, og pass på å helle vann ned innsidene å fjerne blekemiddel og vaskemiddel. Tørk toppen og sidene av karet med et rent håndkle.

Tips og advarsler


  • Sjekk med din kar produsenten for de anbefalte rengjørings / spyle produkter og vedlikeholdsplan for badekar enhet. Mange kar bør skylles en gang eller to ganger i måneden, avhengig av bruksfrekvens. Ubrukte kar også skal skylles ved anbefalte ganger fordi det kan være stående vann inni jet linjer i lengre perioder.
  • Unnlatelse av å opprettholde en regelmessig rengjøring og spyling regime i din boblebadekar kan føre til vekst av biofilm og andre potensielt farlige forurensninger inne i jet rør og tilhørende deler, samt på utsatte badekar overflater. Vannkvalitet og andre faktorer kan også bidra til biofilm vekst. Hvis du har noen bekymringer om biofilm, kontakt karet leverandør eller produsent for anbefalingene for rengjøring eller ta kontakt med en boblebadekar profesjonelt rengjøring. Fjerne biofilm krever produkter laget spesielt for dette formålet; blekemiddel og de fleste andre vanlige rengjøringsmidler ikke pålitelig eliminere biofilm.