Hovudside

Utendørs vask Ideer

by Walther

Utendørs vask Ideer

Et utendørs vasken kan være både dekorativt og nyttig. Du kan resirkulere gamle støpejern synker inn aksent planters for hagen din, eller installere en skinnende ny vask i ditt utekjøkken for bekvemmelighet. Se etter gamle vasker på arkitekt berging meter eller antikke kjøpesentre

Innebygd Planter Table


Et utendørs vask bygget inn en planter bord er en bekvemmelighet for ivrige gartnere. Rennende vann i umiddelbar nærhet til en planting stasjon sørger for enkel opprydding og kan gjøre flekk vanning dine utendørs planter enklere. Du kan legge til en vask til en eksisterende planter tabellen ved å feste en ramme laget av tre, kobber eller PVC-rør. Dekk rammen med sedertre eller redwood paneler, eller la rammen åpen for å utfylle en rustikk eller hytte-stil landskapet.

Fontene


Et utendørs vasken kan være et reservoar for en hage, gårdsplass eller dekk fontene. Forsegle vasken for å gjøre det vanntett og stå en gammel pumpehodet ved siden av det som tuten for hagen fontenen. Hvis vasken ikke allerede er lukket, delvis begrave den og omslutter den med planter eller stablet skifer å kamuflere utvendig. Omgi dekk eller uteplass vask fontene med paneler laget av tre vurdert for utendørs bruk. En skråstilt mugge vann tut eller stablet planters ordnet i nivåer inne i vasken er enkle ideer til attraktive vann funksjoner.

Planter


Et utendørs vask som ikke er koblet til en vannkilde kan bli en planting bassenget for urter, grønnsaker og blomster. Stå potteplanter inne i vasken, eller fylle vasken med potting jord for å gjøre det planter. Lining bunnen av vasken med stein eller grus før du legger den potting jord vil bidra med drenering. Tilfeldig plassere en gammel støpejern vasken din blomsterbedet eller langs en skogkledd hage sti og fyll den med blomstrende blomster for en vintage-stil planter.

Outdoor Kitchen


Et utendørs vasken er et nyttig tillegg til et utendørs kjøkken eller barområde. Mat prep og rydde opp er mye mer praktisk med en fungerende vask bygget inn i baren eller kjøkkenbenken. Inkluderer en dobbel vask, våningshus vask eller liten bar synke til ditt utekjøkken layout, avhengig av tilgjengelig plass og personlige krav.