Hovudside

Hvordan lage en Guava treet bærer frukt

by Walther

Hvordan lage en Guava treet bærer frukt

Guava er smak tropiske frukter som vokser på et lite tre med karakteristiske kobber farget bark som skreller av i krøller. Frukten har en rik skarp lukt når moden og er gul og mykt rødmet, enten oval, rund eller pæreformet. Plantene er sannsynligvis innfødt til Sør-og Mellom-Amerika, men har blitt innført for å varme klima rundt om i verden, ifølge Purdue University. Trærne vokser raskt og kan begynne å produsere frukt så tidlig som to år etter å ha blitt plantet fra frø. Guava vanligvis er podet på passende rot lager. Eldre trær kan bære 100 til 300 frukter i en sesong, som kan inkludere et sekund peiling i varmt klima.

Bruksanvisning


•  Plasser din guava i en solrik beliggenhet. Den trenger sollys for å gi den enorme mengden energi som trengs for å blomst og frukt. Guava trær ikke produsere frukt i flere år, og det kan ta opp til fire år å bære frukter.

•  Spray din guava treet like før blomstring om våren. Bruker en 25 prosent oppløsning av urea straight blandes med et fuktemiddel. Følg instruksjonene på mengden av Wetting agent for å legge til. Kombiner med den anbefalte mengden vann i en slangeenden mottaket sprøyta. Belegge alle overflater av de produserende lemmer. Gi nok tid for urea spray tørke før vanning eller regner. Urea er funnet å øke tiden for fruktproduksjon.

•  Påfør en gjødsel høy i kali eller kalium å øke fruktproduksjon og helse. Spre 1 pund av 8-3-9-2 gjødsel rundt foten av treet ved rotsonen og jobbe på med en sparkel eller hakke. Guava trenger gjødsel tre til fire ganger per år jevnt fordelt ut; men de bør ikke bli befruktet sent i høst eller vinter, bortsett fra i svært tropiske soner. Sent sesongen gjødsling fremmer vekst og fruiting, som er upassende i kjøligere klima og kan skade treet.

•  La treet tørke i to til tre uker. Begrensning vann fører til at treet skal begynne reproduksjon forsvarsmekanismer som fører til blomstring. Etter tilbakeholdt vann, tips beskjære grenene for å stimulere til ny vekst. Fjern eldre tre 3-4 inches i grenen og kuttet rett før en vekst node, eller hevelse på veden som vil danne ny vekst. Guava vilje blomst og frukt av nye grønne kvister som vil danne hvor du kutter.

•  Hand pollinere blomster. Honningbier gjøre det meste av pollinering av guava blomster, men i et fravær av tilstrekkelige bier, må du kanskje gå i. Bruk en svært liten kunstnerens pensel og kile på innsiden av blomster. Dette sprer pollen til hver blomst og befrukter dem slik at de kan produsere frukt.