Hovudside

Hvordan Været behandlet Wood

by Walther

Hvordan Været behandlet Wood

Når det kommer til utseendet av rå ved, er det fire måter å fullføre det. For tre flater inne i hjemmet, de fleste foretrekker å farge eller male det slik at det har en ferdig utseende. Men utenfor er det mer sannsynlig å finne forseglet tre med en original naturlig utseende eller forvitret tre. Forvitret tre har en grå overflate fra eksponering til elementene. Hvis du ønsker dette utseende med en struktur i hagen din, og du har å gjøre med impregnert trelast, er det lett å oppnå med tid.

Bruksanvisning


•  Plasser tre ut i det fri slik at den kan bli utsatt for alle elementene.

•  Vann treverket med en slange et par ganger i uken for å bidra til å starte den råtnende prosessen. Impregnert trevirke er mer motstandsdyktig mot forvitring, så du må hjelpe den sammen ved å dyppe den ned og oppmuntre noen muggvekst.

•  Snu tre over hver uke slik at begge parter kan få vann og soleksponering. Hvis den ene siden er alltid i skyggen og den andre i solen, vil forvitring være ujevn.

•  Legg avrevne biter av # 0000 stålull til en krukke med eddik og la den suge over natten. Eddik vil oppløse stålull og skape en concoction som vil fremskynde aldringsprosessen av veden når den er brukt til skogs. Dette er noe du kan gjøre hvis du ønsker å skynde på prosessen sammen.

•  Rist opp eddik og male det på boards. La det tørke over natten.