Hovudside

Hvordan Beat Hard Vannet i oppvaskmaskinen

by Walther

Hvordan Beat Hard Vannet i oppvaskmaskinen

Hardt vann inneholder mineraler som kalsium og kalk som påvirker renhold av oppvaskmaskinen og de retter som kommer ut av det. Mens behandling hardt vann med et kalkfilter kan fjerne hardt vann problemer, kan du slå hardt vann i oppvaskmaskinen med enkle hjem rettsmidler. Kommersielle produkter er tilgjengelig for å fjerne flekker og film fra hardt vann, men leverer vanligvis finnes i hjemmet er like effektivt uten kostnaden og kjemisk eksponering.

Bruksanvisning


•  Hell 1 liter hvit eddik i bunnen av tom oppvaskmaskin. Lukk døren til oppvaskmaskinen, og la eddik å sitte i 30 til 60 minutter for å løsne noen hardt vann innskudd i bunnen av oppvaskmaskinen og i dreneringsområdet.

•  Åpne døren til oppvaskmaskinen, og legge til 1/2 kopp sitronsyre pulver til eddik i bunnen av oppvaskmaskinen. Blandingen vil skum, som er sikker og naturlig. Lukk døren til oppvaskmaskinen og sikker.

•  Kjør maskinen med eddik og sitronsyre pulver i den. Som blandingen sloshes rundt inne i oppvaskmaskinen, vil det fjerne tresko, flekker og film forårsaket av hardt vann.

•  Hell sitronsaft på en ren klut. Skrubb eventuelle områder hvor hardt vann flekker gjenstår. Tørk av oppvaskmaskinen med en fuktig klut og tørk deretter med en annen klut.

•  Fyll skyll additiv reservoar med hvit eddik før du kjører oppvaskmaskinen. Eddik vil opprettholde din ren oppvaskmaskin mens hindre hardt vann flekker og flekker på oppvasken.