Hovudside

Hvordan Trim Vining Lantana

by Walther

Hvordan Trim Vining Lantana

Vining Lantana (Lantana montevidensis), bedre kjent som etterfølgende Lantana, er en bunndekkende med vining stammer som sprer 5 til 10 fot. Selv om det vokser raskt å danne en matte av blomster som en bunndekkende, er det også vokst i containere der de lange buer av blomster smitte over sidene. Fordi Lantana vokser så raskt det er noen ganger nødvendig å kontrollere sin størrelse med beskjæring.

Bruksanvisning


•  Skjær 1/2 tommers av tips av ny vining Lantana skyter i vekstsesongen. Dette oppmuntrer anlegg for å produsere nye stengler på kutt del, noe som gjør det bushier.

•  Klipp grodd Lantana på våren med en vanlig roterende torv klipperen. Still gressklipperen på sitt maksimale høyde og klippe frem og tilbake, som du ville gjort hvis det var torv. Tillate utklipp til å forbli. Vann og gjødsle, med £ 1 av nitrogen per 1000 kvadratmeter, etter klippingen.

•  Klargjør Vining Lantana for vinteren fryser ved beskjæring det til innen 6 inches av jord. Dekk planten med halm mulch og fjerne mulch tidlig på våren.