Hovudside

Slik installerer en Wood Bannister på en Betong Porch

by Walther

Slik installerer en Wood Bannister på en Betong Porch

Installere en tre Bannister på en konkret veranda legger til den generelle utseendet på verandaen, endre utseendet på en ellers kjedelig skive av stein. Bannister kan være av den stilen du ønsker, fremheve interiøret i hjemmet ditt og gi ekstra sikkerhet fra tripping over veranda sider. Installere en Bannister har sine problemer, men. Montering av innleggene til betongen krever installasjon av bolten ned postholdere, festes inn i overflaten av betongen. Når du har plassert innehaverne kan Bannister installasjonen fortsette som normalt, snart gi din betong veranda et nytt utseende.

Bruksanvisning


•  Pakk din skinnesett og merk avstander kreves mellom skinne innlegg. Sørg for å kjøpe et kit vurdert for utendørs bruk. Mål utpost plasseringer langs de linjene du ønsker å plassere din veranda Bannister. Lag et merke på verandaen ved hjelp av kritt på innlegget steder. Mål legg diameter og kjøpe bolt-ned stillingsinnehavere som passer innleggene.

•  Plasser stillingsinnehavere på merkene, foret opp på riktig måte slik at rekkverk kjøre jevnt og rett mellom stengene. Bruk en linjal til linje innleggene. Plasser en krittmerke gjennom hullene i innlegget holderen der bolter gå for å sikre etter holder til veranda. Still stillingsinnehavere til side.

•  Fest en konkret borekrone til en hammer bore samme størrelse som bolter for bolt ned stillingsinnehavere. Bruke drill for å lage hull til bolter der du har merket dem med kritt på betong.

•  Returner stillingsinnehavere til veranda med hullene i bunnen av innehaverne på linje med de nylig boret hull for bolter. Bruk bolter for å feste stillingsinnehavere til konkrete veranda, stramme boltene på plass med en pipenøkkel, ved hjelp av en skive mellom boltene og de stillingsinnehavere.

•  Plasser innleggene for Bannister i innlegget holderen og trekk til sidebolter på etter holder brakettene til å holde innlegg på plass.

•  Installer Bannister til innleggene, etter produsentens instruksjoner for å feste rekkverk til innleggene. Pass på at du fester Bannister godt før du tester det for bruk.

•  Test installert Bannister ved å plassere vekten mot Bannister rail. Sjekk at rekkverket ikke bøye eller bryte mot vekten.

•  Unn tre Bannister med en tre tetningsmiddel for å beskytte den fra utendørs elementer. Pensle fugemasse jevnt på Bannister, belegg det jevnt. La fugemasse tørke i 48 timer før du berører Bannister.

Tips og advarsler


  • Sjekk lokale byggeforskrifter for å sikre at rekkverket oppfyller kravene.