Hovudside

Slik fjerner Bic Ink fra klær

by Walther

Den Bic penn er et fast innslag på ethvert kontor, skole eller hjemme. Du kan finne en i en elevs ryggsekk like enkelt som du ville gjort en leders skrivebordsskuff. Undervurdert i sin design, billig og rikelig, Bic penner er notorisk lett å miste - det er, før du har oppdaget at man har lekket i lommen. Hvis ideen om klærne dobling som blekk blot tester ikke helt appellerer til deg, lære å fjerne flekker er en utmerket investering av din tid.

Bruksanvisning


•  Hindre ferske Bic blekk flekker fra å spre seg ved å bruke en løsning av en halv ammoniakk / halv hydrogenperoksid rundt flekken. Bruk vanlig hydrogenperoksid hvis klærne er laget av naturlige fibre.

•  Pre-treat store blekk flekker med en liten mengde rubbing alkohol eller hårspray. Blot flekker med en ren klut før de har forsvunnet, og legger mer alkohol eller hårspray som nødvendig. Pre-treat lys blekk flekker med en flekkfjerner eller vaskemiddel, slik at det å stille i flere minutter.

•  Vask klærne dine i henhold til instruksjonene på deres omsorgs koder.

•  La dine klær til lufttørke. Plassere dem i tørketrommelen vil sette eventuelle gjenværende flekken. Gjenta prosedyren hvis du ikke var i stand til å fjerne flekken. Ellers vaske og tørke klærne som du normalt ville.

Tips og advarsler


  • Test alle rengjøringsmidler på et skjult område på klær før use.Take tørr-ren-bare stoff til en profesjonell.