Hovudside

Hvordan du rengjør en Kohler Cast Iron Sink

by Walther

Siden 1960-tallet har Kohler vært produksjon vasker, badekar og inventar, en type som er støpejern. Kohler støpejern synker er holdbart og langvarig, og de er støttet av Kohler garanti ikke å chip, brenne eller sprekk. I tillegg er de flekkresistente. Din Kohler synke vil imidlertid bli skitten og krever rutinemessig rengjøring. Rengjør Kohler støpejern synke den riktige måten å beskytte emalje finish og holde overflaten ser sitt beste.

Bruksanvisning


•  Tørk av innsiden av vasken, samt trim og kraner, med en svamp fuktet med varmt vann. Buff vasken med en tørr klut for å gjenopprette glans. For normal, daglig rengjøring dette er alt som er nødvendig for å rense Kohler støpejern vasken.

•  Påfør en kvart stor mengde rengjøringsmiddel eller Kohler støpejern rengjøringsmiddel på en myk svamp. Skrubb noen tøffe flekker fra vask med svamp og renere.

•  Tørk vasken med en ren fille fuktet med vann. Gå over vasken med en tørr klut for å gjenopprette glans.

Tips og advarsler


  • Alle-purpose spray rengjøringsmidler kan også brukes til å rengjøre Kohler støpejern synker. Spray rengjøringsmiddelet på overflaten, og tørk av med en tørr klut.
  • Bruk slipende rengjøringsmidler eller Kohler støpejern renere bare sporadisk på vasken. Overdreven bruk kan føre til skade på finish.