Hovudside

Hvordan Konstruer en Live Groundhog Trap

by Walther

Hvordan Konstruer en Live Groundhog Trap

Groundhogs mange anses søt i Hollywood, men i det virkelige livet kan de være gigantiske skadedyr i hagen din. Heldigvis er live-fangst et alternativ for å fange groundhogs uten å drepe dem. Den gode ting om groundhogs er at det er sjelden mer enn to av dem per acre, så med mindre du eier en gård, trenger du ikke å bekymre deg for alvorlige angrep.

Bruksanvisning


•  Finn åpningen til en av groundhogs 'Burrows, siden det kan være to eller flere. Du finner hulene der det er hevet hauger i hagen din, som indikerer hvor Groundhog går inn og utganger.

•  Plasser buret rett utenfor hule åpning, slik at groundhogs vil umiddelbart bli trukket til agn i fellen.

•  Sett agn i buret lengst borte fra inngangen, slik at Groundhog er fullt inne når det stenger. Skjær frukt og grønnsaker i små biter, for å gjøre det lettere for Groundhog å spise dem.

•  Sørg for å sette opp buret med døra åpen hele veien for å sikre at Groundhog kan passe gjennom inngangen. Hvis buret er satt opp riktig, vil Groundhog utløse lukking av døren ved å bruke sin tyngde til en mekanisme i midten av buret.

•  Lag en fot bred lukket i banen med stokker, steiner og blader på grensene, og skaper barrierer for å hjelpe direkte Groundhog rett til buret.

Tips og advarsler


  • Hvis du ønsker å spare penger, kan du ringe ditt lokale humane samfunn og se om de har et bur som du kan låne. Buret bør være spesielt laget for en Groundhog og helst profesjonelt gjort for å sikre effektivitet. Avhengig av sesong, vil forskjellige agn være mer effektive. I vintermånedene noe vil gjøre, siden det er lite mat for groundhogs løpet av denne tiden. I sommermånedene sørg for å sette ut et bredt utvalg av grønnsaker og frukt for å lokke dem, spesielt hvis du har en hage som de hjelper seg selv til.
  • Når du plasserer agnet i buret, være svært forsiktig med våren lemmen mekanisme, fordi det kan klem raskt hvis du helle på det for hardt og du kan alvorlig skade deg selv. Sørg for at du har en plan på forhånd om hvordan du skal kvitte deg med Groundhog. Hvis du ikke føler deg komfortabel å slippe dem i naturen, ring din lokale menneskelige samfunn å gjøre det for deg. Før du setter opp fellen, sørg for at det er lovlig å leve-felle dyr der du bor. Sjekk at det er et område i nærheten hvor du lovlig kan slippe Groundhog.