Hovudside

Slik holder du Toilet Seat fra å bli Moldy

by Walther

Toalettseter mugner fort hvis de ikke rengjøres ofte eller riktig. Dette skjer ofte på undersiden (bollen side) av setet, uansett hvilken toalettsetet er fremstilt av (porselen, akryl eller tre). Myke toalettseter kan også utvikle mugg rundt kantene, der fuktighet samler i sømmene. Du bør holde toalettsetet rent for å unngå mugg, som er både skjemmende og uhygienisk. Husk: Å ta skritt for å hindre mugg tar mindre tid enn å fjerne formen når det har vokst.

Bruksanvisning


•  Åpne deg badedøren for ventilasjon (og et vindu også, hvis mulig). Ta på gummihansker og beskyttelsesbriller - bad rengjøringsmidler for mugg og mugg kan være etsende. Unngå å få det på huden eller i øynene.

•  Løft setet og lokket opp til å rengjøre undersiden av setet først. Anvende et bad inneholdende blekemiddel renere til undersiden (bollen side) av setet. Bruk en støvsuger som spruter på, for enkleste programmet. La støvsugeren på i flere minutter (sjekk etiketten for å se om det indikerer en periode det skal bli liggende på overflaten, hvis det ikke gir en bestemt tidsperiode, la den på i 10 til 15 minutter).

•  Dypp toalettbørsten i toalettet vann. Skrubbe mugg og jordslag tilstede på undersiden av toalettsetet og hengslene som holder setet på. Hvis Toalettbørste er ikke tilstrekkelig for å fjerne flekker, bruk en syntetisk skrubbing svamp.

•  Skyll av den indre siden av lokket med en fuktig, engangsklut. Sette setet ned og skyll ut svamp. Påfør noen dråper av blekemiddel bad renere på svampen. Bruke dette til setet og la den på i 10 til 15 minutter.

•  Scrub setet med svampen til mugg, mugg og andre flekker er borte. Gjenta denne prosedyren på begge sider minst en gang i uken for å holde mugg eller mugg fra forming på og rundt toalettsetet.

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke har tid til å rengjøre en gang i uken, kan du bruke en desinfiserende spray på setet for å holde mugg og mugg i sjakk. Dette er også bra å gjøre hvis du planlegger å gå bort for et par uker.
  • Myke (polstrede) vinyl-dekket toalettseter kan kreve mildere omsorg (noen rengjøringsmidler kan være for tøffe for disse). Å fjerne mugg og jordslag fra disse, tørk dem rene og deretter spray med en desinfiserende spray.
  • Ikke bland forskjellige typer bad rengjøringsmidler - spesielt de som inneholder ammoniakk med de som inneholder blekemiddel. Dette skaper svært giftig, potensielt dødelig, røyk.