Hovudside

Hvordan bygge en murstein utendørs grill

by Walther

Hvordan bygge en murstein utendørs grill

Bygge en utendørs murstein grill er en utmerket måte å legge interesse og funksjonalitet til landskapet. Opprette din egen utendørs murstein grill kan også gi en følelse av prestasjon og stolthet i å bygge et godt designet matlaging og underholdende midtpunkt. Prosjektet er relativt enkel og kan gjøres på en brøkdel av kostnadene når du gjør det selv. Grillen kan være enkle i design eller mer forseggjort å inkludere andre designelementer også, som lagring, hyller, counter plass eller sitteplasser for gjester og familie.

Bruksanvisning


•  Grav ut et område 4 til 6 inches dyp til lengde og bredde som vil tilstrekkelig innlemme ønsket design. Sørg for at området er nivå og godt komprimert.

•  Bland betong og lå i ca 3 inches av betong inn i området du har gravd ut og innrammet med tre. Lå enten armeringsjern eller metall fekting over området for å sikre stabilitet og hindre menneskemengden (har sprekker og stiger av betong) på grunn av klimaendringer. Tilsett resten av betong, og skaper en svak helling nedover, 1/8 tommers til ½ cm, mot baksiden av grillen for vann drainoff. Tillat 48 timer for den tørke og riktig innstilt.

•  Fukt ned murstein med en hageslange før du legger dem til hjelp i riktig tørk og gi mer stabilitet til grillen. Samle alle dine materialer sammen som du må jobbe relativt raskt og effektivt. Legg ut den første raden tørr til ønsket form eller design for å sikre riktig plassering. Bland mørtel til konsistensen av peanøttsmør.

•  Legg ut den første raden av murstein med 1/2 tommers av mørtel mellom hver murstein og smør bunnen av hver murstein også. Det er best å jobbe fra endene og flytte inn mot midten. Rave hver rad for å sikre stabilitet. Back-butte mursteinene anbefales. Bare påføre et tynt lag av mørtel til siden og bunnen av hver murstein. Bruk sparkel til å trykke hver murstein på plass. Hold 1/2 tommers av mørtel mellom hver murstein.

•  Cut murstein om nødvendig med en bred blad, score murstein hele veien rundt, og deretter gi den et kraftig slag med en hammer. Eller bruk en mur blad med motorsag. Bruk en buet overflate (for eksempel en 1/8-tommers-diameter rør, noen litt buet verktøyet vil fungere) og glatt mørtel mellom hver rad. Dette vil gi en ren og ryddig utseende. Fortsett denne prosessen, sjekker med jevne mellomrom med et nivå.

•  Plasser armeringsjern eller metall fekting og pinnene i morter til å holde ilden brett når du har nådd ønsket høyde for det. Pinnene bare trenger å stikke ut ½ tomme til en tomme. Brannen boksen skal være 4 til 6 inches fra din matlaging overflaten. Gjenta prosessen med legging i armeringsjern (eller metall fekting) og pinner for å tillate en solid hvilested for din grilloverflate.

Tips og advarsler


  • Vurdere dine spesifikke behov og ønskede resultatet ved planlegging og utforming av prosjektet. Det er viktig å finne et område for din grill som vil være praktisk samt sikker. Når du har funnet det perfekte området, trekke ut ditt design slik at du kan bruke den som referanse.