Hovudside

Betong etterbehandling teknikker som Mimic Natural Stone

by Walther

Utseendet av stein for en uteplass er elegant, men dyrt. Betong gir en rimeligere løsning, og med ulike etterbehandlingsteknikker kan det gi deg den samme eller en lignende utseende til naturstein asfaltering. Betong er holdbare og kan spre seg inn i nesten hvilken som helst form, og skaper den perfekte uteplass for hagen din.

Stempling Teknikker


Stempling betongen skaper spor i finishen som etterligner kantene av steiner. Den samme teknikken kan brukes til å etterligne en murstein gårdsplass også, som det bare er avhengig av formen av stempelet anvendes på betong.

For ytterligere å forbedre utseendet av naturstein, kan fargen bli lagt til betongen. De fleste entreprenører vil tilby en farge for en homogen utseende eller flere farger for et mer naturlig utseende. En entreprenør kan også bruke sikringsanlegg utleggere med ulike overflater og teksturer for å legge til realistisk utseende på den nye terrassen.

Denne teknikken kan etterlignet på egen hånd. Mens betongen er fortsatt myk, bruk en V-formet sparkel, eller til og med en skrutrekker eller pinne, og dra den gjennom betong, skaper uregelmessige former. For farge, påfør betong flekken når den er alt tørket.

Andre teknikker


Betong kan ha mange utseende. Den værbitt utseende er også populært der betongen er antikke eller åpne for å gi sand eller grus for å vise gjennom. Dette gir ny betong utseendet av noen som allerede har overlevd en rekke år, forvitring.

Den seeded utsatt finish er gjort etter skive er blitt skjenket. I denne teknikken blir farget bergarter tilsatt til skive og fløt opp til overflaten.

Ved hjelp av dekorative konkrete utførelser kan gi dine patio mange ser. Disse utførelser av en slitesterk, meget fleksibelt materiale kan gi effekter for å gjøre din betongplate ser ut som marmor, tre, glass, granitt, naturstein eller til og med moderne kunst. Denne finishen gjør det mulig å bruke betongplater på flere steder enn bare uteplasser og gulv. Dette etterbehandling teknikken har blitt brukt for interiørdesign funksjoner som tellere og vasker.