Hovudside

Slik installerer en Clothes Rod i et skap med ingen Studs

by Walther

Installere et skap stang er en enkel jobb som kan gjøres på under en time. Rod stikkontakter vanligvis er skrudd inn i veggen og rammer pigger på høyden du ønsker å henge skapet stang. Hvis du har et lite skap med studs bare i hjørnene, krever jobben noen flere trinn. En løsning er å installere et stykke trelast til motstående vegger, som fungerer som stenderne. Ved sikkert feste trelast til vegger, du oppretter en fast struktur som du kan feste stang stikkontakter.

Bruksanvisning


•  Mål og merk to stykker av trelast tre inches lengre enn ønsket høyde av skapet stang. Bruk en snekker torg for å tegne en loddrett linje over hvert bord på mark. Trimme styrene på linjene ved hjelp av en sag.

•  Marker en vegg 3 eller 4 inches over der du har tenkt å installere skap stang. Mål avstanden fra det punktet til veggen på baksiden av skapet. Overfør at målingen for å markere den motstående vegg.

•  Vertikal stå styrene. Hvil i slutten av ett brett på gulvet mot veggen der du har tenkt å henge skapet stang. Juster midten av brettet til merket på veggen. Ved hjelp av en drill og bit, bore fire jevnt fordelt hull 8 til 10 inches hverandre gjennom styret i en vertikal linje.

•  Fjern styret.

•  Installer en hylse-type vegg anker i hvert hull. Gjenta boring i motsatt vegg for å lage pilothull og installere veggfester.

•  Plasser styret på den ene veggen, samkjøre pilothull i styret med hullene i de tilsvarende veggfester. Skru styret til veggen med en drill og kjøre litt. Gjenta denne prosedyren med styret på motsatt vegg.

•  Mål og merk 3 inches ned fra toppen av de installerte boards. Markere tverr sentrum av styrene på dette nivået. Bor et pilot hull gjennom hvert merke. Installere stang stikkontakter ved å sende en skrue gjennom baser av stikkontakter, deretter skru dem inn i pilothull i styrene.

•  Mål avstanden mellom innsiden av hylsen for å beregne lengden av skapet stang. Trekk fra 1/4 tomme fra den lengden. Måle og merke av skap stang til den dimensjonen. Trim stangen med en sag. Henge stangen mellom de to stikkontakter.