Hovudside

Hvordan Stopp Hakkespetter fra Treffer My House

by Walther

Hakkespetter kan opprette en irriterende og kronisk problem for enkelte huseiere. Ikke bare er deres uopphørlig hakker belastende for beboerne, det kan også forårsake skade på ditt hjem, som fører til kostbare reparasjoner. Før du ty til hår-trekking og vold, kan du ta noen skritt som kan bidra til å overbevise de viltre fugler å forlate deg og ditt hjem alene.

Bruksanvisning


•  skremme dem bort. Hvis du hører eller få øye på en hakkespett som arbeider på huset ditt, må du først prøve å lage lyder på en nærliggende vindu eller gjennom det indre veggen. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å henge foliestriper, et barns hjul, utklipp av ugler eller hauker, vindklokker eller ballonger i nærheten der hakkespett er hakke. Disse objektene har visuelle eller hørbare egenskaper som er unappealing til fuglen, og kan avskrekke den fra hengende rundt huset ditt.

•  Block sin hakker området. Sette opp en barriere for å blokkere hakkespett fra å komme til sin hakke område, ved hjelp av metallplater, fugl netting eller maskinvare klut. La det være minst tre inches plass mellom barrieren og huset slik at fuglen ikke kan fortsette å hakke gjennom materialet.

•  Gi en alternativ hakke objekt for hakkespett. Selv om ikke så effektiv som skremselspropaganda eller barrierer, kan det være nyttig å lage nye pecking overflater for hakkespett å bruke. Hakkespetter liker å spise talg. Smøre det på et tre eller installere en spesialdesignet talg mater. Gi perching og hakker flater nær materen. Vær forsiktig, skjønt, da dette kan tiltrekke seg flere hakkespetter til din eiendom.

•  Få profesjonell hjelp. Skadedyrbekjempelse selskaper i ditt område kan ha erfaring med fangst og fjerne hakkespetter fra eiendommer. Du kan også kontakte en dyreliv tjenester kontoret i ditt område og be dem om å henvise deg til noen som kan hjelpe.