Hovudside

Hvordan trepleie: tips brenne på en japansk lønn

by Walther

Det er flere årsaker til tuppen brenne på en japansk lønn; en av de mest populære er stress for å bli nyplantede. Hvis treet ser dårlig for en lengre periode, men søke etter andre faktorer som kan være årsaken brente løv.

Bruksanvisning


•  Gi trær riktig mengde solen. Selv om japanske lønn trær tåler full sol, full, sterk sol hele dagen kan brenne bladene. Hvis japansk lønn er i sterk varme hele dagen, kan du prøve å gi litt mer skygge.

•  Hold japansk lønn vel vannet. Slik at din japansk lønn for å tørke ut i varmt vær er en annen årsak til tuppen brenne. Maples har grunne røtter og som konsekvent vanning. Ikke la din lønnetrær tørke helt ut, men ikke holde det soggy, heller. Hvis japansk lønn er i en pott, vil det bli tørket ut mye raskere og vil kreve hyppigere vanning. Å vanne treet, fylle en bøtte og la det sitte en dag eller så før vanning slik at enhver klor har en sjanse til å forsvinne. Legge til en spiseskje av hvit eddik i vannet vil bidra til å kvitte seg med salter i jordsmonnet.

•  Gi japanske lønnetreet syrlig, godt drenerende jord. Legge kaffegrut vil legge surhet i jorda. Mulch kan bidra til å holde på vannet og legger også surhet. Pass på å holde mulch noen inches bort fra stammen av din lønn. Også, gjødsle treet med en gjødsel spesielt utformet for japanske lønn trær.

Tips og advarsler


  • Tips brenne oppstår rundt kanten av bladene; Hvis mer av bladet er involvert, kan det være et tre sykdom. Ta en prøve til din lokale arborist eller barnehage for å få hjelp.
  • Ikke bruk myknet vann på japansk lønn.